12 Nisan 2011 Salı

Adım Adım... "Galatasaray: 84 Fenerbahçe: 69"


Evet ilk maçı pisi pisine kaybettik. Evet ilk maçın belli bir bölümünü kötü oynadık. Evet heyecan vardı elimiz ayağımıza dolaşmıştı. Evet yıllar sonra bu kadar fazla seyirciyle rakibimizi ağırlamıştık. Her şey bir yana yenilsek de Fenerbahçe'ye "eğer biz kötü oynarsak bizi yenebilecekleri" mesajını vererek gelmiştik bu güne. Gün geldi ki ilk maçtan çıkardığımız dersler, heyecanlar, şanssızlıklar her şey rafa kalktı. Sultanlar sahaya çıkıp yüreklerini koydular ve maçı 15 sayı ile rahat bir şekilde kazandılar. Maçın hiçbir anında Fenerbahçe bizi yenebileceğini gösteremedi. Çünkü göstermelerine izin vermedi dişi aslanlar. Böyle de devam edecek. İlk maçta 14 sayı farka izin veren bizdik. Farkı kapatıp harika savunmayla maça tutunan ve son topa kadar gelip galibi hatamızla da olsa belirleyen biz olduk. Bu takım, bu anlayış, bu taraftar olduğu sürece Galatasaray hep en tepelerde olacaktır. Bu şampiyonluk serisinin kaderini çizen de yine sultanlar olacaktır. Seri Caferağa'da, yani Fenerbahçe'nin sahasında biter mi bilinmez ama şampiyon olacağımız taraftar olarak yürekten inanıyoruz. Haydi sultanlar aynı şekilde devam.


Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu
Rakip: Fenerbahçe
Tarih: 12.04.2011

Tuğba Palazoğlu: (16:04, 0 sayı, 1 ribaund, 1 asist, 2 top çalma, 0/3 şut)
Doneeka Hodges: (14:40, 8 sayı, 2 ribaund, 4/9 şut)
Gözde Yürük: (00:00, 0/0 şut)
Bahar Çağlar: (35:04, 9 sayı, 2 ribaund, 1 top kaybı, 2/3 şut)
Işıl Alben: (25:20, 8 sayı, 1 ribaund, 6 asist, 2 top çalma, 2 top kaybı, 3/4 şut)
Gülşah Gümüşay: (07:40, 2 sayı, 1 asist, 1/2 şut)
Balım Akbulak: (00:00, 0/0 şut)
Nihan Anaz: (00:00, 0/0 şut)
Tamika Catchings: (32:48, 13 sayı, 10 ribaund, 3 asist, 3 top çalma, 3 top kaybı, 3/6)
Melisa Can: (00:00, 0/0 şut)
Seimone Augustus: (29:08, 19 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 7 top kaybı, 8/15 şut)
Sylvia Fowles: (39:16, 25 sayı, 10 ribaund, 1 asist, 3 top çalma, 4 top kaybı, 12/17 şut)

1. ÇEYREK: 20 – 16
2. ÇEYREK: 24 – 17 (44 – 33)
3. ÇEYREK: 23 – 20 (67 – 53)
4. ÇEYREK: 17 – 16 (84 – 69)

(fotoğraflar ve İstatistikler resmi siteden)

8 yorum:

juvenal dedi ki...

"eğer biz kötü oynarsak bizi yenebilecekleri"... bu nasıl bir zihniyetten çıkmış anlamak mümkün değil..fenerbahçe kazanınca biz kötüydükte ondan..o zmn yaklaşık 6-7 yıldır kötü hatta rezilsiniz çünkü sürekli fenerbahçe kazanıyor...bu yılda şampiyon olacağız..herşeye rağmen kazanacağız..tüm oyunlarınıza,hacettepeyle birlik olup en iyi hatta dünyanın en iyisi olan 2 oyuncumuzu kaybetmemize sebep olmanıza rağmen kazanacağız..

geçen sene yarı final seriniz 0-0 başlamalıyken federasyon 1-1'den başlatıp yorulmadan finale gelmenizi sağlamıştı.üstelik o finalde 1-0 önde başlamamız gerekirken yine statü değiştirip sezonda oynanan maçları saymamış ve 0-0 başlatmıştı yine sizi parkeye gömmüştük.baktınız böyle olmayacak bu yıl daha rezil oyunlara başvurdunuz ama son değişmeyecek.

Adsız dedi ki...

Senin doping sacmaligindan haberin yok galiba? Binbir turlu entrikalarla bize karsi basabas oynama seviyesine geldiniz.umarim bu takim sizlere gereken cevabi verir.

gürkonas dedi ki...

Arkadaşlar bunlara gülmekten başka bir şey gelmiyor içimden. Hacettepe olayının "saçmalık" olduğunu ve yanlışlığını bilecek kadar bilinçli ve aydın bir spor tutkunuyum. Ama hiçbir zaman fanatik olmadım sizin gibi. olmayacağım da. Ben Kupa maçları öncesi yazdığım yazılarda da bu durumun avantaj olacağına bile değinmişken sizin bu tavrınız fanatizmden başkası değil. ya da tabela zihniyeti. Hacettepe olayını Galatsaray!a bağlayan zihniyete şapka çıkarıyorum!!! pes!!!!!!!

juvenal dedi ki...

takımının haklarını savunmak ne zmndan beri saçmalık oldu...fenerbahçenin kayıplarından kim avantajlı çıktı..kimin hiçbir şansı yokken bir anda başabaş noktasına geldi..

hadi bunları sizinle ilişkilendirmeyelim peki geçen sene sürekli sizin için değişen statütüler ne diyeceksin...neden bahsettiğim diğer olaylara bir cvp vermedin..çünkü veremezsin...kusura bakma geçen sene sürekli size avantaj sağlayan statü değişiklikleri yapıldıktan sonra bu yılda bu rezalet yaşanıyorsa bunu çok güzel bağlarlar.

varsa bi cvbın söyle..evet berabere olan seriler 0-0 başlar ama biz 1-1 başladık diyebilir misin...evet 2 maçıda aynı takım kazanmışsa 1-0 başlar ama biz 0-0 başladık de görelim ne kdr aydınsın...

A . A dedi ki...

playoff serisi öncesi fenerbahçe'nin ve dünyanın en iyi iki oyuncusu "galatasaray dışı" ayak oyunları ya da aptallıklarla fenerbahçe'den gönderilmesi sağlandığı zaman ancak "en tepelerde olma" ihtimaliniz oluşur.

yoksa her branşta yerinizi bildiğinizden eminim.

ve bu sene son şansınız şampiyonluk için. önümüzdeki sene bu kadarı yetmiyormuş gibi "kalkınma projesi"ni başlatan fb kadın basketbol takımına karşı türkiye'de her takım 2-0 başlayabilir playoff serilerine.

gürkonas dedi ki...

Arkadaşlar yapmayın Galatasaray bu olayların içine hiçbir zaman girmemiştir girmez de.
@juvenal. Takımın hakkını savunmana zaten dediğimiz bir şey yok. yazımı tekrar okuduğunda ne demek istediğimi anlayacaksın. "saçmalık" konusu oluşan olaylar zaten. bu durumu açıklamama gerek kaldığı için üzülüyorum çünkü yazı gayet açık. Ancak onun dışındaki tüm yorumlara gülüyorum sadece :)

juvenal dedi ki...

bu kdr komik geliyorsa eminim buna da çok gülersin 80-68 =))

"eğer biz kötü oynarsak bizi yenebilecekleri"...sizde hep kötüsünüz kardeşim =))

juvenal dedi ki...

ne oldu çok bilmiş efendi..hani sizi sadece kötü oldugunuzda yenebilirdik..neden sadece kazandığınız maçta yazıp yenilince ortada görünmüyorsun...

hacettepede kurtaramadı sizi seneye ne oyunlarla çıkacaksınız karşımıza merakla bekliyoruz..herşeye rağmen şampiyon fenerbahçe...

Blog Widget by LinkWithin