18 Temmuz 2009 Cumartesi

Değer mi?

Real Madrid'in Ronaldo, Kaka ve Benzema gibi kalbu üstü topçuları toplaması sonrası belli ki bir yerlerden baskı gelmiş Laporta'ya ve o da her ne kadar "Biz yıldız topçu satın almayız, yıldız topçu yetiştiririz" demesine rağmen dayanamamış ve gitmiş İnter'e, yapmış teklifini: Verin bize İbrahimovich'i, verelim size Eto'o'yu, Hleb'i kiralık ve de 40 milyon Avro... Çılgınca bir teklif kim ne derse desin, tamam İbrahimovich iyi hoş topçu ama bu kadar eder mi? Bana göre etmez, sizce?

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Kesinlikle eder.

AbSurDMaN dedi ki...

Sana katılıyorum. Kesinlikle "Eto'o + 40 milyon" etmez. Eto'o'nun üstüne ne katacak ya da ne kadar gerisinde kalacak, hep beraber göreceğiz.

halk dedi ki...

eto'o 36 maç 30 gol,

gayrısını guardiola, ve gereksiz yere gaza gelen laporta düşünsün,
mourinho teklif karşısında ne demiştir merak ediyorum, oturduğu yerden güçleniyor takım.

real madrid'le rekabet etmenin yolu geçen seneki kadroyu bozmamaktan mı geçer yoksa illa bir süperstar alıp takımın mükemmel işleyen ileri üçlüsünü bozmaktan mı geçer orasını da biz düşünmeyeceğiz tabi onu da guardiola düşünecek.

LeNNy dedi ki...

C.Ronaldo'nun bu kadar aldığı bir piyasada İbra için gayet makul(hatta kimilerine göre düşük) bir raka. Kesinlikle hak ediyor.

kiko dedi ki...

zlatan euro olarak fazlasını da eder bana göre ronaldadan da fazlasını eder ama iş etoo+ ya dönünce karışıyor oynamak isteyen bir etoo yu göndermek her şekilde zarar olur bence de çok farklı bi oyuncu fakat son senelerde sürekli problemli bu sebeple takasta kullanmak mantıklı olabilir.. zlatan a gelince barca oyun sistemini direkt olarak etkiler ona endeksli bi oyunda zlatan çoşar çoşturur.. yeryüzünde ki en garip futbolcu zlatan şunu yapamıyor dediğiniz bir şey var mı? tek başına takım dedikleri bu işte..

herqeLe dedi ki...

İbrahimoviç kesinlikle değmez. Eto'nun üzerine 40 milyon avro yerine bu takas hiç olmasın. Eto'nun daha çok yararı olacağına inanıyorum. Zaten hiç sevmediğim bir oyuncu. Gereksiz.

herqeLe dedi ki...

İbrahimoviç kesinlikle değmez. Eto'nun üzerine 40 milyon avro yerine bu takas hiç olmasın. Eto'nun daha çok yararı olacağına inanıyorum. Zaten hiç sevmediğim bir oyuncu. Gereksiz.

EDDIE dedi ki...

hangisi eder ki?

cat dedi ki...

be entertained

Alper dedi ki...

yıllardır adam gibi forvet iyoktu barçanın bence yerinde oldu. ama ibrahimovich italyan takımlarına yakışır bence başkası değil

uLtrAsLanRec0 dedi ki...

Bencede Etmez .. ibrahimovic'i anlatmaya Gerek yok elbette ama Samuel Eto'o + 40 milyon Euro Vermek bence pek akıl karı birşey olmadı .. Bu arada Alexander HLeb İnter Forması Giymek istemediği için Eski Takımı Stuttgart'a kiraLik gitti . Eto'o İnteri İbrahimovic gibi taşır mı İnter için sorun bu olmalı . Eto'o Geçen sezon 30 gol attı gene de gönderildi . Guardiola '' Bazen Değişiklik İyidir '' gibi üstünkörü 1 açıklamayla geçiştirdi . Herneyse Sonuçta Bu takas gerçekleşti . Bence Futbol açısından Barcelona Ekonomi Yönünden İnter Avantajli cıktı.

Blog Widget by LinkWithin