16 Nisan 2009 Perşembe

Derbinin Faturası


  • Galatasaray Kulübü'ne 1 maç saha kapama ve 1 maç seyircisiz oynama cezası,
  • Fenerbahçe Kulübü'ne 40 bin 500 tl para cezası,
  • Galatasaray kulüp başkanı Adnan Polat'a 45 gün hak mahrumiyeti cezası,
  • Arda'ya 3 maç men cezası,
  • Sabri ve Emre Aşık'a 2'şer maç men cezası,
  • Lugano'ya 5 maç men cezası,
  • Semih ve kaleci Volkan Demirel 3'er maç men cezası verildi...
Sizce cezalar az mı, çok mu, yeterli mi, yoksa başka topçular da ceza mı almalılar, buyurun yorumlara...

8 yorum:

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

Volkan'a video görüntülerinden 3 maç ceza verilebiliyorsa, Arda Turan'ın da maç öncesi el kol hareketleri nedeniyle ceza alması gerekir ektsradan.6 maç ceza alması gerekir Arda'nın.Ayrıca Lugano 5 maç aldıysa Emre Aşık'da en az 5 maç ceza almalıdır bana göre.Özellikle Sabri en az 3 maç almalıydı.Tabi bunlar benim görüşlerim, burası Türkiye yok öyle ...

ygtylmz dedi ki...

Tercüman'ın kafası yarılıyor , sahaya yabancı madde atılıyor ve taraftar giriyor . ve bu cezayı 3.kez işliyorsunuz ağır olması gerekiyor 2 maçla bitiriyorlar . Lugano 5 maç ceza alıyor bence 6-7 almalıydı . O hareketi sokakta yapsan 2 yıldan başlıyor cezası . Sabri maç boyunca sürekli tartışıyor falan ama tek mi tartışıyor Emre nerede o niye ceza almadı ? Arda ve Semih yumruk atıyor 3 maç alıyor ? Lugano kafa 5 maç neden ? Kafa ile yumruk farklı mı ? Volkan'a görüntülerden 3 maç ceza geliyor ? Bundan sonra her hafta en az 10 futbolcu ceza almalıdır .

Adsız dedi ki...

1-sabri ve emreye 2ser mac ceza veren zihniyet emre belozoglunu neden gormezden geldi anlamıyorum.
2-gecen sene ankaraspor deplasmanında 1000 kusur kisi icinde 60 70 kisi kufurlu tezahurat yaptı diye Galatasaray 1 mac seyircisiz oynadı.(Gaziantep)pazar gunu fener tribununde edilen kufurler ve acılan kufurlu pankart ise gormezden gelindi nedense.

emre asık haklı olmasına ragmen kırmızı karttan sonra hakeme yaptıkları yanlıstı.sabrinin cezasını ise fazla buldum.

Adsız dedi ki...

sahaya yabancı madde atılıyo, taraftar sahaya giriyo, küfürlü tezahurat war, yani stadın kapanması için herşey yapılımış, üstelik bunlar sene başından beri oluyo, ama stad 1.mac seyircisiz kapanıyo, tarafsız saha olayına gelince bu ceza değil ödül olacaktır, çünkü izmirdeye 60.000 kişiye mac oynıcaklar

brk dedi ki...

Galatasaraylılar sabriye bakmadan emreye yükleniyor fenerliler emreye bakmadan sabriye...galatasaraylılar bizimkiler fazla fenerlilerinki az , fenerliler galatasarayınkiler az bizimkiler fazla beşktaşlılar ise ikiside az dicekler o yüzden burda ya da herhangi bir yerde tartışmak gayet gereksiz.

Deli Gömleği dedi ki...

bülent hoca'nın da hakemin 1-2 kararına "tü allah belanı versin" çıkışı vardı ki futbolculuk geçmişinin çok uzakta olmamasına vermiş olmalılar. ne de olsa futbolcuyken de her karara benzer tepkiler veriyordu.

belki de ismail yk şarkısı mırıldanıyor sandılar.

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

Emre Belözoğlu bu derbide ceza alması gereken son kişidir adsız arkadaş

Adsız dedi ki...

sabri neden ceza aldı bana onu acıklar mısın o zaman Cubuklu ?

Blog Widget by LinkWithin