22 Nisan 2009 Çarşamba

Hangi Forma?








İngiltere Premier liginde sezonun sonu yaklaşırken, seneye takımların giyecekleri formalar da resmi olarak tanıtılmasa da, gün ışığına çıkmaya başladı. Yukarda Arsenal, Manchester United, Liverpool, Chelsea takımlarına ait yeni sezon kreaksiyonları var. Liverpool kırmızıdan vazgeçemez, bu forma ikinci forma olarak düşünülüyordur, Chelsea'nin forması ise "terminatör köstümü" gibi. Manchester ve Arsenal ise nostalji rüzgarına kapılmışlar, Londralılar nispetten daha yakın geçmişi-1970li yılları örnek alırken, Sir Alex'in takımı ise 1920li 30li yıllardan esinlenmiş forma dizaynı yaparken... Hiçbirini beğenmedim desem yeridir, ya siz?

8 yorum:

gokmenoz dedi ki...

manu'nun forma tişört gibi olmuş. nostalji düşünülse de göze çekici gelmiyor. l.pool'a kırmızı gider evet. burdaki forma içe sinmedi. chelsea'deki oyuncuların vucüd yapısı göz önüne falan alınmış sanırım. robocop gibi çıkarlar meydana. arsenal forması ise böyle bi starbucks çalışanı ne biliyim ikea'daki tek tip giyinen çalışan kıyafeti tarzı var.

lancey dedi ki...

chelsea aynı gibi zaten,manunuki güzel bence.liverpool formasından armayı çıkartsan galatasaray forması sanacağım...

Erdal Güngör dedi ki...

MANU tasarımında biraz Star-Trek havası sezdim :))))

Alper Öcal dedi ki...

Oyuncuların üzerinde görmek lazım. Böyle yanıltıcı oluyor ama favorim Arsenal forması şimdilik.

çubuk makarna dedi ki...

bence tek güzel forma arsenal'inki

Tam Doksan dedi ki...

m.utd bildiğin t-shirt gibi. chelsea'nin bi anormalliği yok. Arsenali beğenmedim. evet Liverpool'a kırmızı gider ama bu da benim gözüme hoş geldi; aseletinden midir nedir? :))

mondo trasho dedi ki...

manu'nun formasında bir karakter var bence. diğerleri fabrikasyon zira. firmanın takımlara uyarlanması.manu'nunki özgün.

samoten dedi ki...

Liverpool forması berbat..
Amblem ile hiç uymamış formadaki renkler..
Alakaya maydanoz diyeceğim ..

Keşke Galatasarayda reklamsız forma olsa.. Yok ülker, yok avea, forma alıyorum 80 küsüre önünde kocaman bir AVEA yazısı anasını satiym..
Bir daha GS forması almayacağım, T-Shirt alırım Store den avea reklamlıya bin basar.

Blog Widget by LinkWithin