8 Nisan 2009 Çarşamba

Rahatsızlık Mı Verdiler?



Kim tanırdı Bünyamin Sarıtaş'ı bugüne kadar Konyalılar dışında, ben tanımazdım, kendi adıma cevap vermem gerekirse, bir çok futbolseverin de tanımadığını düşünüyorum. Ama durup duruken ettiği bir cümleyle hem Bursasporlu hem de Ankaragücülü taraftarların "ortak" bir şekilde kendisinden nefretle söz etmesini sağladı. Neymiş efendim derdi sayın Bünyamin Sarıtaş'ın bir bakalım demecine :
"İki kulüp ve taraftarları arasında sempati olduğunu biliyoruz. Bu müsabakanın mercek altına alınması gerektiğini düşünüyorum. Futbol adına istenmeyen şeylerin yaşanabileceği ihtimali aklımıza gelmiyor değil."
Şimdi ne demek istiyor Bünyamin Sarıtaş, Bursa'lı topçular Ankargücü'ne yatacaklar mı? Peki nasıl olacak bu? Ertuğrul Hoca, soyunma odasına gelecek ve "Bugün oynamayın, bırakın Ankaragücü kazansın "mı diyecek? Buna kimin aklı yatıyor? Bursaspor forması giyen topçuların kaçı öz ve öz Bursalı ki, tribünde doğmuş olan bu Bursa-Ankaragücü dostluğunu bilsin ve bunu yaşasın... Bir de işin başka bir boyutu daha var ki, Bursa'nın küme düşmemeye oynadığı sezonlarda Ankaragücü'nün Bursa Atatürk Stadından üç puanla döndüğü de arşivlerde mevcut... Tribünlerde istenmeyen olaylar olmasın derken, güzellikleri de böyle karalamak bu kadar kolay olmasa gerek...

2 yorum:

Tuner dedi ki...

Arşivlerde A.Gücü'nün Galatasaray'ı yendiği kayıtlar da bulunabilir ama zamanın yöneticileri dahil kabul etmektedi 8-0'lık şikeyi. Bugune kadar nasıl yapıldıysa bundan sonra da herhangi 2 kulüp arasında şike gerçekleşebilir. Hiçbirşey trajik değildir. Bunlar sahalarda görmek istemediğimiz ama sıkca gördüğümüz hareketlerdir. Bundan değil midir ki orta-altı takılan aynı şehir takımları maçlarını ilk haftalarda yaparlar?

Adsız dedi ki...

bugün herkes gördü gerçekleri

@Bursaspor forması giyen topçuların kaçı öz ve öz Bursalı ki
bugünkü maçın yıldızları sercan ve volkan şen

Blog Widget by LinkWithin