9 Nisan 2009 Perşembe

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final/Çarşamba



Gecenin banko maçında Barcelona, Bayern Münih'i darmadağın etti ve evlerine dört golle uğurladı. Maçı Rustavi kanalından izlediğim için Guardiola'nın 2-0 öndeyken verilmeyen penaltıda neden bu kadar fazla itiraz ettiğini anlayamadım. Acaba Messi sarı kart cezalısı durumuna mı düştü, zannetmiyorum... Ama Almanyadaki maçta oynayamacak olan biri var ki, Barca cezanın kralını vermeli Marquez'e. 4-0 öndeyken son dakikada zaman geçirmek de neyin nesi? Bu tura gelmeden iki maçta 12 gol atan Bayernliler, bakalım kendi sahalarında ne yapacaklar?
Gecenin canlı izleyemediğimiz diğer maçında bizim "kırmızılılar" mavili Chelsea'ye kötü kaybetmişler... Kendi sahanda öne geçeceksin, sonra da kalende üç gol görüp turu zora sokacaksın. yakışmadı Benitez... Golleri izlediğimde "Bi' Ivanovic'i tutamamışlar" yakarışı idi ilk verdiğim tepki. Maç geneli nasıl bir oyun sergilendi izleyenler yorumlarda yazarlar ama görülen ki rakip forveti düşünürken, geriden gelen sürpriz adamlar "yakmış" Liverpool'u... "Manchester'a 4 atan Gerrard ve arkadaşları, Chelsea'ye neden atmasınlar " ümidiyle rövanş maçına kadar bekleyeceğiz...

4 yorum:

Adsız dedi ki...

marquez'in yaptığı son derece profesyonel bir hareketti.Zaman geçirmek değildi. Zira bence hocası sarı kart görmesi yönünde talimat verdi. ALdığı sarı kart ile ceza sınırında oldugu için Munih'teki formalite maçına çıkmayacak.Chelsea maçlarında sahada olacak. Zira sarı kartı görme çeşidi de dakikanın 90+ olması ve hiçbir futbolcuya faul yapmadan alması da çok güzeldi.

Hemen " tez kellesi vurula" durumuna geçmek ne kadar kolay bu ülkede.

Saygılar...

GoKaN

Arkhe dedi ki...

Marquez kartı bilerek gördü yaw ve herhalde daha güzel bir şekilde kasıtlı kart da görülemezdi. :s

Telif Hakkı dedi ki...

MARQUEZ bilerek ceza aldı yahu, kart sınırındaydı orda oynamayarak yarı finalde tertemiz çıkacak. Tamamen bilinçli görülmüş bir kart yani. Ha bunu birine dalarak da yapabilirdi ama o bunu tercih etti.
Niye cezanın kralı verilsin böyle bi durumda dimi ama :)

liverpoolandkop dedi ki...

Marquez'in sarı görmek için yırtınması bence çok mantıklıydı rövanşda cezalı olup oynamayıp yarı final maçlarında oynayacak ..

Blog Widget by LinkWithin