11 Nisan 2009 Cumartesi

"Sivasspor'u Şampiyon Yapacaklar Mı?"



"Son 8 haftaya girmişken maçı gördünüz, yatan kalkmıyor, kalkan yatmıyor, yani anormal bir şey. Kendileri için mi oynuyorlar, başka takım için mi oynuyorlar belli değil. İşin doğrusunu söylemek lazımsa bizim Sivasspor olarak şampiyon olmamız gerçekten çok zor." demiş Sivasspor yöneticisi Fikret Ünsal, kendi evlerinde zar zor kazandıkları Antalyaspor maçından sonra... Biraz aşağıda da başkan Mecnun Odyakmaz'ın demecini göreceksiniz, aynı doğrultuda kelamlar etmiş... Ligin kritik haftalarına girilirken, psikolojik savaşın da başladığının göstergesi laflar bunlar. Yoksa İki yönetici de Antalyaspor'un durumunu bilmiyorlar mı? Güney ekibinin "ölüm kalım" maçlarına çıktığından haberleri yok mu? Antalyaspor forması için oynadıklarını bilmiyor mu sayın Fikret Ünsal... Herşeyi biliyorlar ama ortalığı yangın yerine çevirip, karambolden sıyrılmanın peşindeler... Sivasspor basın sözcüsü Antalyasporluları töhmet altında bırakırken, başkan Odyakmaz ise Kocaelisporluları ve maçın Kocaelispor-Beşiktaş maçının hakemini hedef almış: "Bütün bunları ve dünkü karşılaşma, Beşiktaş'ın karşılaşmasını izledikten sonra Sivasspor'u şampiyon yapmayacaklar gibi bir kanaat doğdu içimde. İnşallah böyle değildir, yanılıyorumdur ama hislerimde de yanıldığımı düşünmüyorum ve Sivasspor'u şampiyon istemiyorlar ve neticede yapmayacaklar gibi geliyor" Aslında ne kadar komik demeçler değil mi? Suçladıkları takımlar can derdinde olup, kendisinden başkasını düşenemeyeck pozisyonda olan kulüpler; hakemler de Sivasspor'un 13 haftadır lider olduğu ligde maç yöneten hakemler, üstelik bugünkü maçta rakip oyuncuyu da oyundan atan bir hakem var... Sivasspor şampiyon olur olmaz ama bu gidişler Anadolu halkının desteğini kaybedip, nefretini toplayacağı çok açık...

3 yorum:

gokmenoz dedi ki...

çağdışı futbol oynayan bir takımın 13 haftadır lig lider olmasını ilk önce sorgulamak lazım. teknik direktör kısvesi altına sokulan filazof sanrıları barındıran bülent uygun yönetimindeki sivas'tan nefret eder hale geldi birçok kimse. şampiyon yapılmayacağız diyorlar, karşı takım aleyhinde yapılan kararları es geçiyorlar. en küçük(!) örneğini veriyorum, sivaslı oyuncu antalyalı oyuncuya yerdeyken resmen tekme atıyor. hakem(!) kişisi 4-5 metre yakınındaki pozisyonu es geçiyor. mehmet yıldız'ın her hareketi faul sınırlarını zorluyor ki golden önce adamın suratını alıp bi köşeye koyacaktı.

ne bu takımlardan ne de hakemlerden ne de yönetimlerden bi mevzu olur.

son olarak şampiyonlar ligine direkt olarak gidecek olan lig şampiyonun sivas olmasını istemiyorum. kimse yeni tat yeni heyecan demesin. çağdaş dünyada çağdışı bir futbo oynayan takımın avrupada işi yoktur!

carlito dedi ki...

Sivas yönetiminin akıl hocaları işi iyi biliyorlar. Kim olduklarını anlatmaya gerek yok heralde.

Sivas antipatik olmak için vargücüyle uğraşıyor, hocasından başkanına topçusundan yöneticisine kadar hepsi sanki oturmuşlar, nasıl Sivas'ı daha gıcık gösterebiliriz bunun hesabını yapmışlar.

Allah ıslah etsin ne diyelim.

[as] dedi ki...

...bunlar "ihsan" bekliyor...
Anadolu'dan böyle bir şampiyon çıkmasın...

Blog Widget by LinkWithin