15 Nisan 2009 Çarşamba

Teksas İnönü'ye


Ligin ilk yarısındaki maçtan sonra Bursaspor başkanı ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Yıldırım Demirören "Bursaspor misafirperverliğin en güzel örneğini gösterdi. Bursasporlu taraftarlar da sadece takımlarını desteklediler. Medeni Bursaspor taraftarına da bu yakıştı. İnşallah istanbul'daki maçta hem Bursaspor yönetimini, hem de Bursaspor taraftarını İnönü'de ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Kötü günleri unutup, hep beraber iyi günlere gideceğiz" şeklinde açıklama yapıp, ikinci yarıdaki maça uzun bir aradan sonra yeşil-beyazlı taraftarların alınacağını belirtmişti. Bu hafta sonu oynanacak maç öncesi de Bursalı taraftarlar verilen sözün tutulmasını istiyor. Beşiktaş yönetimi ise "iki arada bir derede" ne yapacağını kara kara düşünüyor. Bir tarafta verilen söz, bir tarafta da çıkması muhtemel bir olayda şampiyonluk yolunda ilerlerken sahalarının kapanma riski. Şimdilik top İl Spor Güvenlik Kuruluna atılmış durumda. Aslında Beşiktaş kulübü "gelsinler" derse, kuruldan da olumlu karar çıkar ve yıllarda rakip seyircisiz süren bu maçlara da bir son verilir. Fakat, ters bir karar çıkması durumunda bu iş uzar gider, çünkü Bursalıların da "İlk onlar bizi almadı, taraftar alınacaksa ilk onlar kapıları açsın" diye de diretecekleri çok açık... Bu hafta sonu ne olur, anket yanda...

3 yorum:

taksim dedi ki...

Şeytani gözlerle hafif sırıtıp, kıs kıs bakışlar atarak değil,
sade, masum ve bilinçli olarak gelsinler diyorum :)
Gelsinler, öğrensinler..

liverpoolandkop dedi ki...

buna kulüpler karar veriyosa kimse rakip takım taraftarını almasın stadına Kadıköy'e GS'liler gitmesin, Sami Yen'e FB'liler gitmesin v.s.

böyle saçma uygulama mı olur "Aslında Beşiktaş kulübü "gelsinler" derse, kuruldan da olumlu karar çıkar" ne demek anlamadım BJK'mi kara veriyor rakip takım taraftarına? e o zaman FB'lileride almasınlar İnönü'ye ..

Outlaw dedi ki...

besiktas camiasının sampiyonluk sansı oldugundan kararın olumsuz olacagı asikardi.
isin komik yani emniyet mudurlugu yaptıgı acıklamaya kendisini aciz dusurmus.acıklama'da aynı gun galatasaray takımının olimpiyat stadı'nda macı olması nedeniyle guvenligin saglanamayacagı soylenmis.sözüm ona derbilerin güvenligi saglayan emniyete selamlar olsun.
son olarak ise sözler yutulmak icin degil tutulmak icin verilir.

Blog Widget by LinkWithin