10 Temmuz 2009 Cuma

Bayrak Adam Mı Lazım?


Buyurun kaptan burada...

Liverpol'da başladığı futbolculuk hayatını gene kırmızı renkler altında bitirmek üzere 4 yıllık sözleşmeye daha gözünü kırpmadan imza atmış. Bir çok topçu için transfer söylentisi yayılırken, nedense Kaptan için tek kelime dahi yazılmıyor, çünkü karakteri belli, yaşantısı belli... Son günlerde bayrak adamlar flama olurken, Gerrard gibiler hala göklerde dalgalanıyorlar...

5 yorum:

Volvox dedi ki...

Her zaman hayranıyım Gerrard'ın,gerek oyun stili olsun gerekse takımda sorumluluk üstelenmesi her takıma lazım.

samoten dedi ki...

Gerrard bambaşka küçüklüğümden beri severek izlerim..Maçları izlerken top başkasında olsa bile Gerrard"ın sahada neler yaptığına bakarım..
Tam olarak hatırlamıyorum ama F.A Cup olsa gerek kazandıklarında Alonso ile öpüşmesine çok sinirlenmiştim ve gazetelerde, internette Gerrard "gay" haberleri çıkmıştı..Liverpool tribünlerinden 20-22 yaşlarında bir şahıs msnemde ekliydi gösterdim resmi verdiği cevap şuydu: " Nolcak ki Mutlu Gün yani Olabilir :S " tabi ingilizce yazdı =) Orda böyle şeyleri normal karşılıyorlar malesef Alex gibi güzel bir eşi varken neden böyle birşey yaptı anlamadım..

herqeLe dedi ki...

Kaptan, kendi bilir. Eşi, benzeri yok. Her takıma şart.

herqeLe dedi ki...

Kaptan, kendi bilir. Eşi, benzeri yok. Her takıma şart.

uLtrAsLanRec0 dedi ki...

Evet Şuan 1 fLama gibi bakıyorsun kariyerine Gerrard hepsi LiverpooL gibi 1 devde geçirmiş .. Aynı Maldini ,RauL , BüLent korkmaz gibi .. Futbol piyasında bilirsinz Eski futbolcuları Teknik direktör yapmak gibi birşey var.. Bülent Korkmaz öRneğinde Galatasaray'n başına gelenleri gördük .. Yada NewcastLe United kurtarıcı oLarak Alan Shearer'i getirmesi ve Lİgden düşmesi gibi .. Bence bu Flamanın Bitmesi gereken zamanı bilmek gerekiyor .. :)

Blog Widget by LinkWithin