18 Temmuz 2009 Cumartesi

Beşiktaş 2009-2010 Formaları


Beşiktaş Umbro'yu bırakıp, Adidas'la anlaştı, yeni formalar yapılana kadar da hazırlık maçı yapamadı, herkes merakla son şampiyona layik formalar beklerken ortaya yukarda gördüğünüz ürünler çıkmış... Beğenen var mı bilmem ama ben klasik dikine çubuklu dışındakileri hiç ama hiç beğenmedim, hele hele baklava desenli olanı, bizim çıkması muhtemel mor forma ile yarışacak düzeyde... Bakalım Kartal Yuvasından gelecek forma satış rakamları ne düzeyde olacak...

10 yorum:

steven_stiffler dedi ki...

Çubuklu forma da çok kötü bence.Korsan formalara benzemiş...

Beyaz olan kötünün iyisi.

Volvox dedi ki...

Olmamış.

halk dedi ki...

beşiktaşlıların elinde kala kala çubuklu forma kaldı, dizayn yapacağım, farklılık yapacağım derken ortaya forma olamayan bir şey çıkıyor.

ahmetico madrid dedi ki...

Gecmisten bugune uzanan 21 tane Besiktas formam var dolabimda. Ancak; kesinlikle bu 3 formanin hiçbirini almayacagim. Bu sene kapalida eski formalarimizi giyecegiz.
armada turk bayragi varken bayrgin ayrica konmasina gerek yok, tasarimlar cok ozensiz ve itici. neyse ki uzerine armamizi koymayi akil edebilmis endustriyel zihniyet, adidas ve mevcut yonetim.

ilquer dedi ki...

@ ahmeticomadrid

Türk bayrağının olmasının sebebi Beşiktaş'ın şampiyon olmasıdır. Şampiyon olan veya kupayı kazanan takım bir sonraki sene formasına Türk Bayrağı takıyor.

gözbek dedi ki...

dipnot: her ülkenin sadece şampiyonu ve kupa sahibi formasına ülke bayrağını koyma hakkına sahip, beşiktaş da onu kullanmış.

Adsız dedi ki...

bunlar formaysa baba hakkıların metin oktayların giydikleri neydi ?? ç.s.

Adsız dedi ki...

benim bildiğim ülke dışı müsabakalarda mücadale edebilecek takımlar Türk Bayrağını kullabiliyor .. yanlışmı biliyorum acaba ?

Ayrıyetten Beşiktaşın neden klasikleşmiş forması olmuyo hep bi dizayn arayış düz beyazsa düz beyaz nie yapılmıyoki .. gene kadıköyde 100.yıl formasıyla çıkmızlar inş artık sıktı çünkü :)

Beercholic dedi ki...

bu arada takır takır da satıyormuş formalar.. kalmamış hatta ülke genelinde :)

Ümit dedi ki...

http://i0907.hizliresim.com/2009/7/21/401.jpg

Siyahımızı Beyazımızı Geri İstiyoruz

Blog Widget by LinkWithin