1 Temmuz 2009 Çarşamba

Zafer Kalaycıoğlu


Galatasaray ile 6 kupa sonrasında da Fenerbahçe ile 14 kupa kazanmış Türkiye'nin en kariyerli basketbol antrenörü Galatasaray ile anlaşmış yeniden... Spora profesyonelce bakanlar için Rijkaard'tan da büyük transfer ama konu Galatasaray olunca bizim gibi "duyguları" ön plana çıkanlar için hayal kırıklığı, özellikle Zafer hocanın Galatasaray maçlarında yaptıkları göz önüne gelince... Sindirir miyim, unutur muyum, gelmesi muhtemel başarılar için yutar mıyım bunları, asla... Ben bu transferin karşısında olan taraftayım, yanında olanlar da olacaktır mutlaka, onlara "gözünüz aydın" derken, bizlere de "geçmiş olsun"...

4 yorum:

mischa dedi ki...

Bazı konularda presiplerimizi, duruşumuzu aslan bozmamalıyız. Ama son yıllarda bununla çok karşılaşmaya başladık. Sene başında Fb'den kimseyi almayız diyen de bu transferi yapan yöneticimizin kendisiydi.

mbelge dedi ki...

'geçmiş olsun'

Şaziye Karslı, Nilay Yiğit, Zafer Kalaycıoğlu. Fenerbahçe'den transfer yapmayız diyen kişinin yaptığı transferler bunlar. Bir de Fenerbahçe'den de transfer yapabiliriz deseydi kimbilir ne olacaktı. Ama yetmez, Nevriye'yi ve Pondexter'ı da getir Dedehayır da tam olsun.

Bu saatten sonra ne 'zafer' isterim, ne kupa...

Yazıklar olsun!

dejavu dedi ki...

Bayan basketbolunda Türkiye'nin en kariyerli basketbol hocası olması oynattığı oyundan ziyade doğru zamanda doğru yerde olmasından kaynaklanıyor. Yenilmez Armada dönemlerimizde kazandığımız başarılar bugün resmi sitemizde sırf onun emeğiymiş gibi yazılırken, taraftara da daha ne istiyorsunuz en iyi adamı getirdik mesajı verilmeye çalışılıyor alttan. Fenerbahçe ile kupalara ambargo koyarken de Fenerbahçe'nin bütçesinin en ciddi rakiplerinin toplam bütçesinden fazla olduğunu söylemek lazım.

Cem Akdağ 6 kişilik rotasyonumuzla, eğer maçın sonunda serbest atış atabilecek dermanımız kalsaydı Kalaycıoğlu'nun elinden kupayı kapıyordu. Aynı Kalaycıoğlu çaresiz şekilde eli belinde maçı izliyordu Cem Akdağ'ın hamleleri sonrasında. Abartıldığı gibi başarılı bir coach değil kesinlikle, sadece zamanlaması mükemmel bana göre. Zamanlama demişken Casares maçı vardır Fenerbahçe'nin bayan basketbol tarihinde efsane olmuş maçlardan biridir, coaching hatası ile maçı vermiştir eliyle Zafer Kalaycıoğlu. Bu sene mücadele edeceğimiz Euroleague öncesi iyi bir ölçüttür mesela bu bana göre.

Neyse.. Nevriye hamlesini bekliyorum ben şahsen, Mahmut Uslu'ya da teklif gitmiştir zaten. Sonra da gelecek olan kupalara sevinebilecek üç kişi bulursanız oturur sevinirsiniz ne diyelim.

samoten dedi ki...

onursuz "Zafer"lere dedeHAYIR...

Blog Widget by LinkWithin