30 Ağustos 2012 Perşembe

Galatasaray Taraftarına Şampiyonlar Ligi Maçları Şifreli


Şampiyonlar Ligi maçlarının yayıncı kuruluşu Star TV, geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğu bildiri ile bu sezon Devler Ligi maçlarının sadece Salı günü oynanacakları şifresiz ekrana getireceğini belirtmiş, Çarşamba günü maç saatini Muhteşem Yüzyıl'a ayırmıştı... Bugünkü kuraların ardından açıklana fikstüre göre Galatasaray, bütün deplasman maçlarını Çarşamba günleri oynayacak  ve iç saha karşılaşmaları da salı günleri  yapacak. Bu da demek oluyor ki özellikle İstanbul'da olan Galatasaray taraftarları ya Arena'da olacak ya da kahvehanede sevinecek atılan gollere... Başka bir deyişle evde kanapeye uzanıp çoluk çocuk hep beraber deplasman seyretmek yasak...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

işe bak, essahtan dizi olsa gam yemem...

Celal Abbas dedi ki...

ve bizler sessini çıkarmayan bizler hep böyle şeylere tepkimiz boynumuzu Küçük Emrah gibi büküp ne yapalım kaderimmiş çekerim diyoruz ya. Ençokda buna gıcık oluyorum.

Herşey para değildir. Ne yani birazcık az para kazanın kardeşim. Birazda toplum yararına bişiler yapın kardeşim toplum yararına. Siz gıkını çıkarmayan sessiz topluluk bir Türk takımının maçlarını şifresiz kanaldan izleme hakkımızı ifade edemeyen sessizliğimiz yokmu. ençokda bundan nefret ediyorum. Küçük Emrahlar topluluğu miletimiz.

Blog Widget by LinkWithin