13 Ağustos 2012 Pazartesi

Kasımpaşa Logosu Değiştirilemez


Kasımpaşaspor'da yeni yönetim yememiş içmemiş ilk icraat olarak kulübün asırlık logosunu değiştirmeye karar vermiş, hem de bu değişikliğin sebebini açıklama gereği dahi duymamışlar. Parası olanın her şeyi rahatla yapacağını zannedenlerin karşısında ultras/Movement olarak Kasımpaşalı taraftar gruplarının yanındayız ve diyoruz ki, uğruna yaşamların feda edildiği kulüp armaları ve renkleri değiştirilemez...
Kasımpaşaspor taraftar platformundan yapılan açıklama aşağıda:
HAYIRDIR!
08 Ağu.
Türk futbolunun resmi temsilcisi Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesi üzerinden kulübümüzün armasını, şanlı armamızın dışında bir logo kullanarak yayınlamaktadır. Daha önce sanal ortamlarda hiçbir zaman kullanılmayan bu arma, belli ki yeni oluşturulmuş ve TFF yetkililerine iletilmiştir.
Bizler Kasımpaşa taraftarları olarak, yeni oluşturulan yönetim kuruluna daha ilk günlerden ve iyi yoldayken sırt çevirme gibi bir düşünce içinde bulunmamayı ilke edinmişizdir. Ama kim olursa olsun bu takımın yaklaşık bir asırlık şanlı armasını değiştirmeye hakkı yoktur.
Şanlı Türk Bayrağımız ve kulübümüzün ismi saçma bir şekil üstüne koyulmuş, enteresan bir çapa işareti tema olarak kullanılmıştır. Gazanfer Bilge’nin ve bu arma için terinin son damlasına kadar savaşan diğer sporcularımızın büyük emekleri sonucu oluşan armamıza Kasımpaşa taraftarları olarak sahip çıkmak en büyük hakkımızdır.
Bu bir SAÇMALIKTIR ve böyle bir yanlışa düşenler varsa bunu en kısa zamanda düzeltmek zorundadır. En kısa sürede kulüp yetkililerinden bir açıklama beklemekteyiz. Aksi halde Kasımpaşa taraftarları olarak, bu konu hakkında neler yapmamız gerektiğini masaya yatırırız. Bizim armamız bu ülkenin en önemli armalarından birisidir ve hiçbir güç bunu değiştiremez. Bu cesareti kendinde bulanlar varsa bu hatadan en kısa sürede dönerek, bu semtin insanlarının sabrını zorlayacak işlerden vazgeçsinler.
İşte kabul edilemez logo: http://bit.ly/ONdSsD 

7 yorum:

cihan dedi ki...

yigit sardan orada ya, onun isidir kesin. yeni tasarim oldukca kotu olmus. eskisi de cok guzel degil bu arada.

Asozial dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=2VykLEu9EPE&feature=youtube_gdata_player. Savas Dag

gözbek dedi ki...

Kasımpaşa'da bu sene ilginç işler oluyor, sonu hayırlı ola...

Adsız dedi ki...

hadi logo değiştirilir modernize edilir anlarımda bu logo nedir A çık M ert K orkusuz.

Adsız dedi ki...

yenisi de eskisi de karakter sahibi olmayan logolar ama en azından yenisi daha güzel duruyor. kasımpaşa taraftarı kendisi karar verecek ama ortada aman efsane logomuz yok edildi gibi bi durum yok ki.

Adsız dedi ki...

Ayrıca bu nasıl bir şanlı armadır ki 1921'den beri yaklaşık 50 defa değiştirilmiş. Ahan da şuradan bi bakın bakalım:
http://kasimpasaspor.org.tr/kulubumuz/kulup

Hüseyin Güven dedi ki...

Armanın yıllardır değiştirilme durumunu özetleyen bir yazı: http://semtaski.blogspot.com/2012/08/armanin-perde-arkasi.html

Blog Widget by LinkWithin