9 Haziran 2014 Pazartesi

Dünya Kupasını Kaçıran 11


Bir futbolcunun en büyük hayali ne olabilir? İyi transfer, "parayı vurmak", manken sevgili, lüks araba, şampiyonlar ligi finalinde oynamak... Bunların hepsi tamam da Dünya Kupası'nda oynamayan topçu da hayatında hep bir eksiklik hisseder. Milli takımları bu en büyük turnuvaya katılan futbolcular hedeflerine ulaşmıştır da ya son dakika sakatlıklarına ne demeli... İşte Brezilya'da takım arkadaşları ter dökerken sakatlık nedeniyle boy gösteremeyecek topçulardan oluşturduğumuz kadro, sizin kadronuzu da yorumlar bölümüne bekleriz:

İlk onbir: Valdes (İspanya) - Van der Wiel (Hollanda), Badstuber (Almanya), Akaminko (Gana), Schmelzer (Almanya) - İlkay Gundoğan (Almanya), Strootman (Hollanda) - Walcott (İngiltere), Reus (Almanya) Ribery (Fransa) - Falcao (Kolombiya)

Yedekler: Mandanda (Fransa), Montolivo (Italya), Thiago Alcantara (İspanya), Oviedo (Kosta Rika), Oxlade-Chamberlain (İngiltere), Grenier (Fransa), Kranjar (Hırvatistan), Silvio (Portekiz), Willems (Hollanda), Hasebe (Japonya), Robbie Kruse (Avustralya), Benteke (Belçika), Bruma (Portekiz), Montes (Meksika)

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin