26 Mayıs 2008 Pazartesi

Yalanmış Bütün Sevgiler



Bayrak adam olmuştu Bursa'da, kaptanlık pazu bandını takıyor ve Teksas'a gururla yumruk sallıyordu Egemen Korkmaz... Hatta, 16 numaralı formayla Beşiktaş maçında Serdar Özkan'ı tokatlıyor ve taraftarın yüreğine adını kazıyordu... Ama şairin dediği gibi "yalanmış bütün sevgiler, yalan", Egemen'in yeşil beyaz aşkı da yeşil dolarlar karşısında eriyip gidiverdi bir anda... Giderken de " Hedefi olan bir takıma imza attım" diye bir açıklama yapmış "gladyator" Egemen, açıklama değil de gaf desek daha doğru olur... Belki de Bursaspor'un yıllardır neden başarılı olamadığını da belirtmiş:Hedefsizlik. Taraftarda her sene başında olan inanç ve hedef, belli ki oyuncularda "mumla aranıyormuş"... Bir de hedefi olan takım dediği Trabzonspor'un Bursaspor'dan daha "hedefli" tarafı nedir? Son yılarda iyice sıradanlaştı eskinin Karadeniz fırtınası... Her giden gibi, Egemen de Bursa'yı çok arayacak, lakin kapanan kapılar açılır mi bir daha bilinmez ama bir zamanlar Bursasporlu Egemen vardı, artık yok...

4 yorum:

Svetlin dedi ki...

yazık oldu egemen'e. para için zamanında bırakmamıştı bursayı yine bırakmaz diyordum ama olmadı. keşke daha güzel ayrılsaydı bursadan. bir zamanlar adına marşlar besteleyen taraftardan küfürler yiyecek olması onu da çok etkiler, eminim. umarım trabzon2da koyduğu hedeflere ulaşır ama çok zor tabi.

Semt Aşığı dedi ki...

Bence bursa taraftarı egemene tepki göstermicekdir.önce klübüyle anlaşmak istedi ts den alacağı parayı bursadan istedi vermediler yol aldı.yok başkan yoktu yok parası ödenmiodu hep o uğraşdı futbola daha çok verseydi kendini bu gün ayyıldızlı formayı giyecekdi bence.Hayırlısı oldu!

outlawtorn dedi ki...

yazıklar olsun sadece bu kadar. egemen taraftara büyük kazık attı. bursada insanlar çoçuklarına egemen adı verecek kadar seviyodu onu.ama o buna değmezmiş.bursaspor 100-200bin liraya satılacak klüp değil.egemende bunu öğrenir elbet birgün ama o zaman her şey için çok geç olabilir.

Svetlin dedi ki...

@semt aşığı

taraftar forumlarda takip ettiğim kadarıyla tepkisini gösterecek, hem de okkalı bir şekilde. egemen önce klübüyle anlaşmak istedi doğru yönetimde verebileceği max parayı teklif etti, egemen kabul etmeyip biraz daha yüksek para karşılığında "hedefler" için ts'ye gitti.

Blog Widget by LinkWithin