7 Temmuz 2009 Salı

Günaydın Fanatik


Aslında siz de haklısınız, yaz mevsimi, haber sıkıntısı var, sayfayı doldurmak lazım, bir de bu sıcakta oturup araştırma yapmak da bunaltıyor insanı ama gazete de baskıya bekliyor, karalayıverelim bir şeyler... Fakat, sallamadan biraz araştırma yapsak, en azından bloglara baksak doğruyu bulacağız ama bu da zor geliyor ki.
Neymiş efendim, Galatasaray Al Ahly karşısına değişik bir forma tasarımıyla çıkmış, forma yeni değilmiş ama numaraların üstünde isim değil reklam varmış. Yeni bir haber mi bu? Hayır. Çünkü bi önceki hazırlık maçı olan FC Kleve maçında da aynı forma giyildi ve aynı tarz reklam vardı arkasında, biz de burada bunun sıkıntısını belirtmiştik. Haberin devamında da "Yeni formalarda reklamın bu şekilde yer alacağı belirtildi" denmiş ama zaten federasyonun bu sene açıkladığı yeni reklam yönetmeliğinde de artık formaların arkası resimde görüldüğü gibi olacak, yani Galatasaray'a özgü bir durum değil bu...
Biz blogları yazarken oldukça özeniyoruz ama tirajı binleri bulan gazeteler en azından bizim kadar özensler olmaz mı?

4 yorum:

Volvox dedi ki...

Biz de bir günaydın diyelim arkadaşlara :=))

Şekerli dedi ki...

Formanın rengi ne olursa olsun bu ne iğrençliktir. Forma mıdır , bilboard mıdır belli değil. Para diye diye herşeyin içine ettiler. Böyle bir forma yaptırsın bizimkiler üstüne bir çeyrek altın verseler alıp, giymem.

samoten dedi ki...

Tüm takım kafayı kazıtmış nerdeyse..
Gözler Hasan Şaş"ı arıyor .. :(

Adsız dedi ki...

Çin Konsolosluğuna Gidiyoruz!

İçimiz kan ağlıyor!

Kendi soyumuzdan olan müslüman türk kardeşlerimiz haince, acımasızca, şerefsizce katledilmekte ve bu olaylara maalesef tüm dünya seyirci kalmaktadır.

Bu yaşananlara artık bir dur demenin, kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermenin ve bir kıvılcım olmanın vakti geldi.!

Cumartesi günü 14:00’de Tarabya’da bulunan Çin Konsolosluğuna gidip protestoda bulunacağız. Galatasaray’lı olup olmaması hiç önemli değil herkes eşini dostunu, arkadaşını alıp cumartesi günü Tarabya’da olmalı!

ultrAslan

Adres Bilgileri :
Memduh Paşa Yalısı Mısırlı Cad. Tarabya İstanbul
Tel : 90 212 299 21 88

Blog Widget by LinkWithin