7 Mart 2010 Pazar

Yorumsuz


Cok yorum yapılır ama yorumsuz işte...

2 yorum:

mirmak dedi ki...

Federasyon'un oturup düünmesi lazım. artık bu tip olaylara kesşln ve kati cezalar verilmeli. Seneye bu tip yaşanan olaylar sonrasında o şehirde 5 yıl süreyle herhangi bir spor müsabakası yapılması yasaklanmalı. Eğer stadda seyirciler, sahaya yabancı madde atarlarsa,hakem kararı ile maçın durdurulup, tüm stadyumun ya da yabancı madde atılan tribünün boşaltılması sağlanmalı. böylece stada bilet parası verip maç izlemeye gelenler sahaya madde atılmasını kendi aralarında engellemeye çalışırlar. Sahaya yabancı madde atan kişi stada gelen herkesin bilet parasını ödemeye mahkum edilebilir, tüm spor müsabakalarına seyirci olarak katılması ömür boyu engellenebilir, bunun yanında kasten adam yaralamaya teşebbüs ve kamu düzenini bozmaktan dolayı hapis cezası öngörülürse kimse sahaya birşey atmaz.eğer bir tribünün büyük bir kısmı taşkınlık yaparak sahaya yabancı madde atarsa, bu kişiler tespit edilinceye kadar o tribündeki kişilerin dışarı çıkışı geçici olarak engellenebilir ve bilet alan kişiler de okudum/anladım/kabul ediyorum şekliden bilet alırken bu olasılığı göz önünde bulundurarak maçlar için bilet alır.

Federasyonun çok ciddi kararlar alması gerkiyor artık. futbolcular bizlere keyif vermek, kendileri için ise para kazanmak amacıyla sahaya çıkıyorlar. onlara bu yapılanlar haksızlık.

Demokratik haklardan,insan haklarından dem vuran bir şehrin insanlarının samimiyetsizliği böylelikle ortaya çıkmıştır. siyasetvari konuşmak istemem ama, bu yaptıkları,ve temsil ettikleri savundukları değerler kendileri gibi paçavradan ibaretmiş. Futbol sadece futbol değilmiş gerçekten. Futbol insanların ne kadar kirli olduklarını da ortaya çıkarabilirmiş meğer.

Can Akın dedi ki...

bunlar insan olamaz ya

Blog Widget by LinkWithin