23 Aralık 2013 Pazartesi

Ninja'nın Dönüşü

Ve Ultras Project büyük merakla beklenen "2014 Kış Kreaksiyonunu" oldukça tanıdık bir ürünle açmaya karar vermiş, üstelik de gelen istekler, mailler, twittler sonrası hiç yapmadıkları bir şey yaparak, bir ürünün "ikinci baskısını" üreterek yeni sezona merhaba demişler... Şimdilik biz "kısa keselim", intro Ultras Project'ten gelsin, yeni ürünler çıktıkça zaten yazacağız bol bol...

Uzun bir aradan sonra tüm dostlara selamlar.
Adet olarak yine gecikmeli bir sezon açılışı yaptık. Siz dostlardan haklı tepkiler alsakta bizi hiç mahcup etmiyorsunuz.
Yazın ortasında kışlık ürün çıkarsak yine talep görüyor. Sizinle kurduğumuz bu diyalog bizim bu işten aldığımız en güzel tat.
Yeni sezon ürünlerimizi çıkarmaya başlıyoruz. Açılışı, artık kült mertebesine ulaşmış ninja modeliyle yapıp ardından yeni tasarımları satışa sunacağız.
Hide Yourself ninja modeli en başından beri çok ciddi talep gören, ilk ürettiğimizde bir ay içinde tükenen bir model oldu. Bu kadar kısa sürede tükenmiş olması ve bizim de ürünü tekrar üretme konusundaki isteksizliğimiz bizde ciddi manada baskı oluşturdu.
Çeşitli platformlarda fahiş fiyatlarda satıldığına şahit olduk. Ürünün imitasyon modellerini üretenleri gördük. Aldığımız mail ve mesajlarında haddi hesabı olmadı olmadı. Bu yüzden son kez de olsa yeniden üretme kararı aldık.
Yarın akşam bu saatlerde görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin