23 Mayıs 2011 Pazartesi

Yeniçeriler Tribünü Bıraktı

Sivasspor'un taraftar grubu Yeniçeriler, Fenerbahçe maçı sonrası faaliyetlerini süresiz olarak durdurma kararı almış. Şehirde yaşanılanlar hafta boyu medyaya yansıdı, Trabzonspor Sivaspor yönetiminin bilet politikasını eleştirdi, kimileri de işe ekonomik açıdan yaklaşıp "esnaf ne güzel para kazanıyor" deyip, futbol turizminden bahsetti. Herkes konuştu, son kez de Yeniçeriler konuşmuşlar. Buyurun:

Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar malumunuz. Yaşanan bu olaylardan sonra dik duruşumuzu devam ettirip, grup olarak bize yakışanın faaliyetlerimizi durdurmak olduğu kararına vardık.

İlk başlarda bizde ılımlı baktık olaya esnaf kazanır dedik. 1 maç olsun tahammül edelim esnaf para kazansın dedik. Bu düşünceler içinde dışarı çıktığımızda gördüklerimiz bizleri çileden çıkardı. Fener bayrağı asan esnaflar mı dersiniz yoksa iyi günde en kral Sivassporlu olan karaktersizlerin Fener ürünleriyle gezmesi mi dersiniz yoksa ''Para yok'' diyerek original Sivasspor ürünü almayıp Fenerium tırında ki ürünleri kapış kapış edenler mi dersiniz. Soruyoruz ey Sivassporlular sizin hiç mi zorunuza gitmedi? Hala parayı mı savunursunuz?

Tüm kamuoyuna samimiyetle konuşuyoruz ve Bizler utanıyoruz!

Sivasspor gol attı diye sevinen taraftarı dışarı atanlardan utanıyoruz!
Kendi sahamızda deplasman yaşamamıza sebep olanlardan, kombineleri satanlardan, kimliğinde Sivas yazıpta üzerlerine Fener forması geçirenlerden utanıyoruz!

Kendi memleketinin takımı için hiç birşey yapmayıpta söz konusu Fener olduğu zaman bir yerlerini yırtanlardanutanıyoruz!

Bizim ve diğer taraftar gruplarımızın pankartlarını söküp atanlardan utanıyoruz!

Bize 1 yıldır ön tellere pankart astırmayan ama Fener taraftarına sesini çıkarmayanlardan utanıyoruz!

Sivas'tan karabük'e giden 20 kardeşimize bilet verilmeyip dışarda bırakılırken Fenerlilere bilet verenlerden utanıyoruz!

Fener formasıyla stada girenlere tepki göstermeyip hala misafirperverlikten bahseden, biz tepki gösterdiğimizde onları savunan, tepki duyuları iflasa uğramış koyunlardan utanıyoruz!

Verdiği sözleri yerine getirmeyen, çifte standart uygulayan Emniyet Müdürü ve Emniyet Teşkilatından utanıyoruz!

Kısacası takımının arkasında durmayan ilk fırsatta satış koyan Sivas'lıyım diye geçinen herkesten utanıyoruz!

Utanıyoruz ve bu tarz insanlarla aynı safta görünmek yerine faaliyetlerimizi durdurup, tribünden çekilmeyi yeğliyoruz.

Biz tribüne çıktığımız günden beri şehirde rahat rahat dolaşamayan İstanbul yalakaları size sesleniyoruz artık serbestsiniz.
Bu güne kadar tribüne başka formayla gelemeyen İstanbul yalakaları sevinin gün sizin. Artık size tepki gösteren hatta yeri geldiğinde döven YENİÇERİLER faaliyetlerini süresiz olarak durdurmuştur. Sevinin gün sizin. Şehirde ki, camiada ki bu zihniyet değişmediği sürece YENİÇERİ çok sevdiği Sivasspor'undan uzak kalacak. Mutlu olun.

Bizler gibi düşünen, bu onurlu mücadelemizde bizlere destek olan herkese selam olsun.

Son Kez Alemde YENİÇERİ..

5 yorum:

Semt Aşığı dedi ki...

Yeni çeriler 'in bu kadar radikal duruşlu olduğunu bilmiyordum.Haberimiz olmadığı bi kale varmış orada biz işgal edilince öğrendik.

Ilgaz dedi ki...

allahim yeniceriler tribunu birakti, sonumuz hayrola :)

Çağdaş Yılmaz dedi ki...

gaziantepspor yönetici amaça gelmeyen taraftarlara serzenişte bulunuyordu bir maç sonrası haklıydıyda aslında gaziantep yaşıyor, oralı oluyor ama başka takımı tutuyordu. bizde böyle bir taraftarlık var aslında özünde herkes dört büyükden birini tutuyor zamanla da gerisi tererruat oluyor. şimdi yanı ligde mücadele verdiğin hatta şampiyonluk için oynadığı bir ligde böyle bir taraftarlık yapıyorsan, kulubunde böyle davranıyorsa harbiden geri kalan takımlar sadece "rakip" oluyor.

gözbek dedi ki...

söyledikleri aslında çok anlamlı şeyler ama ne yazık ki anadolu kulüplerinin herşeyinde olduğu gibi bu da küçük görülüyor

kafsinkaf dedi ki...

Helal olsun.Daha fazla söze gerek yok.Bu kadar rezilliğe tepki verebilen birileri varmış demekki.

Blog Widget by LinkWithin