10 Şubat 2013 Pazar

GSTV İçin İmza Kampanyası

GSTV'nin başına Bahri Havadır'ın gelmesi sonrası program kalitesi ve içeriğindeki vizyon değişikliği ile birlikte son haftalarda BloGS adlı programda konuk seçiminde yapılan "akıl almaz" hatalar ki Galatasaray kulübüne, futbolcusuna, taraftarına twitter üzerinden küfür eden şahısların konuk olarak davet edilmesi Galatasaray taraftarını "çileden çıkarırken", bu duruma twitter ve facebook gibi sanal ortamlarda yapılan tepki ve eleştirilere programı hazırlayan ve sunanların kayıtsız kalınması bir grup Galatasaray taraftarını harekete geçirmiş ve aşağıda yer alan imza kampanyası düzenlenmiş. Kulübün mail ve twitter hesaplarına yollanan bu metin umarım gerekli yerlere ulaşır, istenilen düzenlemeler yapılar ve bizleri utandıracak TT Arenada kulübün resmi televizyonu aleyhinde tezahüratlar ve Karşıyaka taraftarının bir vakitler Yeni Asır TV baskını gibi akla getirmek istemediğimiz vakalar yaşanmaz...


GSTV için Mail Kampanyası
gssite@galatasaray.org
info@galatasaray.org
kurumsaliletisim@galatasaray.org
Twitter
http://twitter.com/GalatasaraySK
İmza Kampanyasına destek için: http://imza.la/gstv-yonetimi-gorevden-alinsin

Değerli Yetkili;
Yükselen bir marka ve kulüp olma yolunda emin adımlarla ilerlerken aynı sözleri maalesef GSTV hakkında söyleyememek bir Galatasaraylı olarak o kadar üzücü ki. Özellikle bizleri Zübük olarak değerlendiren Bahri Havadır'ın başına geçmesinden sonra değişen yayın politikasıyla her geçen gün ayrı bir krizle biz taraftarlar karşı karşıya bırakılırken kanalımızdan gittikçe uzaklaştırılıyoruz.
Bir dünya kulübü ve dünyanın her yerinde taraftarı olan kulübümüzün kanalı Galatasaray’dan daha çok İstanbul’da nerde yemek yenilmesi gerektiği ya da " Barcelona bugün ne yapmış" adlı programlarla bize hitap etmeye çalışmaktadır. Bahri Havadır’ın GSTV’yi Ligtv formatına uydurma isteğiyle ne yazık ki biz magazin içerikli programlara mahkûm ediliyoruz. 24 saat kesintisiz yayın yapan bir kanalda Galatasaray tarihini anlatan sadece Gerçekleri Tarih Yazar programı dışında program olmaması buna karşın Galatasaray’ın konuşulmadığı "Sonradan Gurme, Fantastik 3’lü,Spor Cafe, Blogs,merak edilenler vs" gibi magazinvari bir sürü program olması şikayetlerimiz ve endişelerimizi destekler niteliktedir.
Spikerlerin telaffuz ve diksiyon sorunlarını görmezden gelirsek(!); kendileri kullandıkları twitter sayfalarında taraftarı azarlamakla kalmayıp küstah tavırlar içerisinde Galatasaraylılık öğretmeye kalkmaktadırlar. Yapılan eleştirilere verilen “biz spor kanalıyız” demeci zaten Bahri Havadır’ın kurmak istediği ideolojiye fazlasıyla uymaktadır. Drogba Transferi açıklamadan önce Twitter sayfalarından yayınlanan “Az sonra GSTV’yi açın “ , Bugun GSTV izlenir “ saat 20.00 GSTV ‘yi açın tarzı tweetler atılması her ne kadar yöneticilerin haberi bile olsa etik değildir. GSTV’nin daha çok izlenmesi isteniyorsa bu tür hareketler günlük sadakat sağlamaktan başka bir şeye yaramaz.
2 haftadır ardı ardına hatalarla karşımıza gelen BLOGS programına gelince; program sunan Can Karadeniz’in programına ne kadar hazırlandığını bu işi ne kadar hak ettiği görmekteyiz. Galatasaray’a sinkaflı küfürler savuran Twitterda 10.000 takipçisi olan Rakip taraftarın davet edilme kıstası olan programın yayın amacı var mıdır? Bu kişiyi eleştirince özür dilemesi gereken yerde beni üzmeyin gibi egoistçe bir yaklaşım göstermesinin sebebi “hamili yakınımdır” kartviziti midir? Eğer herhangi bir ayrıcalığı yoksa Can Karadeniz hala neden kanaldadır ve yaptırımı hala neden yapılmamıştır?
3 Temmuz süresince bu konuya destek çıkıp her fırsatta Galatasaray Düşmanlığı yapan bazı kalem ve sunucuları kanalımızdan uzak tutmak sadece bize değil Türk futboluna da saygıdır. Bu sebeple Rıdvan Dilmen gibi sadece Fenerbahçe’nin değil Şeytanı’nda avukatlığını yapan bir kişinin Türk futbolu için söyleyeceği hiçbir şey inandırıcı değildir. Kanalımıza “karşı” dan dan bir ses çıkacaksa takımına duyduğu saygıyı bana da duyan kalemler olmalıdır.
10 Ağustos da Bahri Havadır önderliğinde başlayan yeni sezon dedikleri gibi fırtına gibi başlamış ve ilk fırsatta karaya oturmuştur. Digitürk platformunda belirli bir taraftara ulaşan kanalımızın bizden daha da uzaklaştırılmaması adına Bahri Havadır ve ekibinin en kısa sürede kanalımızla ilişkinin kesilmesini bütün yönetimden bekliyoruz
Saygılarımla;

1 yorum:

drifter dedi ki...

elinize sağlık kardeşim. Lig tv formatında program istemiyoruz kendi kanalımızda fenerli basın hükmü süremez.Her tür çifte standarta maruz kalıyoruz kendi kanalımızda bile sesimizi çıkaramıyoruz bu nedir yahu? Fener yalakalığını bıraksınlar artık canımıza tak etti.

Türkiye'nin en eğitimli camiasına yakışıyor mu hiç? açıldığından beri bekliyoruz, gerekirse yine paralı olsun veririz parasını ama artık UEFA şampiyonu kulübe yakışır bir tv haline getirsinler.
Bir Beşiktaş kadar olamadık.

Blog Widget by LinkWithin