31 Mayıs 2009 Pazar

İhanetin İtirafı


Oyuncularımızdan Selçuk Şahin, Trabzonspor karşısında genelde iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, Galatasaray'ın galibiyet haberini alınca, maçı kazanmak için daha fazla yüklendiklerini söyledi. Selçuk, "Oyun genelinde iyiydik. Galatasaray'ın galibiyet haberini alınca kazanmak için daha da yüklendik. Son dakikada gelen gol, az da olsa bizi mutlu etti. Ancak iyi bir sezon geçirdiğimiz söylenemez" dedi.

Yukardaki haber Fenerbahçe'nin resmi sitesinden. Dünkü maçla ilgili açıklamalar yapan Selçuk, Galatasaray'ın Arda ile Sivasspor önünde galibiyet golü bulmasından sonra Trabzonspor'un üzerine gidip, galip geldiklerini belirtmiş. Özellikle bu sene Fenerbahçe ile ilgili olarak futbolcuların maç seçtikleri yazılıp duruluyordu basında, ben ise bu işi pek önemsemez ve "Futbolcu her maça kazanmak için çıkar" diyordum. Selçuk'un bu demeci suratıma bir tokat gibi yapıştı. Demek ki, sarı-lacivertliler istedikleri zaman istediği takımı yenebilecek düzeydeler ama bu sezon pek maç kazanmak istememiş "beyefendiler" keyifleri ve bir çok maçta sahada gezindiler durdular. Peki bu itiraf sonrası, Selçuk'un Ankaragücü maçı sonrasıydı zannedersem, taraftara "el kol hareketi" yapması aklıma geliyor da, sen sahada mücadele vermezsen, formanı ıslatmazsan, evinin gelirinden kesip maça bilet alan taraftar da gelir seni yuhlar pek haklı olarak, sen de sesini çıkarmadan, başın önde o sahadan uzaklaşmalısın... Benim bu demeçten anladığım bu, öyle değil mi?

4 yorum:

Kayaoğlu 29 dedi ki...

"Aman Sivasli kardeslerimiz üzülmesin. Trabzon'u yenelim de Sivas Sampiyonlar Ligi'ne gitsin."

aşkın dedi ki...

Bence 2 hafta fazladan tatil diyemedi de bu bahanenin ardına sığındı.

Sinan Yılmaz dedi ki...

Selçuk Şahin kadar tribüne oynayan, içten pazarlıklı, kurnaz bir adam görmedim.
Çok mu zeki bilmiyorum.
Ama bu yeterlilikle hala ve hala Fenerbahçe gibi üst seviye bir takımda oynuyor ya...

Demek ki zeki...
Ya da buna inananlar saf!

Ki muhtemeldir bizim tribünlerimiz kabzımala inanıyor, Selçuk'a neden inanmasın?

Ama kullanıyor işte insanların duygularını.
Galatasaray nefreti üzerinden rant sağlamaya çalışıyor her defasında.

Gs maçından sonra oyundan çıkarken direği tekmelemeler falan.
1-2 röpörtajı daha vardı hatta Galatasaray'la ilgili de... Önemsemediğim için aklıma gelmiyor.

Doğru bakan gözler bu içten pazarlıklı adamı fark edebilir... Ama Fenerbahçe taraftarı 5 senedir farkedemiyor.

Tam yetersizlikleri illallah getiriyor, ıslıklanmaya başlıyor...
Selçuk dönüp taraftarı alkışlıyor bu seferde...
İşte kurnazlık...
Sonra Selçuk, Selçuk diye tempo tutuluyor statta.

Çokta kızmıyorum aslında, Fenerbahçe'li de değilim çünkü... Ancak Fenerbahçe'li olsam da kızamadım... Zira cahil adam kullanılmayı hak eder.

alperensaylar dedi ki...

@extensor

inan biz de pek inanmıyoruz hatta kaale de almıyoruz çoğu zaman.

selçuk'un yetenekli bir futbolcu olduğunu düşündüm hep, bir gelişme kaydedecek diye 5 sene bekledim ya da bekledik ama olmadı, ee olmayınca da biliyoruz ki hepimiz bu oyuncular farklı şekilde göstermeye çalışıyorlar kendilerini.

ayrıca trabzon maçı başlı başına bir felaket, sen şampiyonluk için asılma ama git 15 gün fazla tatil yapmak için canla başla(!) oyna. daum'un güzel bir sözü vardı galatasaray'a 5-1 yenildiğimiz kupa finali sonrası, şampiyonluğun derbilerden değil, küçük maçlardan geçtiği konusunda. sağolsunlar 2 senedir uygulamalı olarak görüyoruz...

@ultras

abi yuhalayamıyoruz, zira ankara'da arkadaşlarla gidelim dedik g.birliği maçına, yuhaladık denizle ikisini istanbul tayfası şişe yağmuruna tuttu bizi:)

Blog Widget by LinkWithin