14 Mayıs 2009 Perşembe

Komplo Teorisi



''Ligde kritik günlerdeyiz. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 19 Mayıs'ta oynayacağı dostluk maçı sonrası ligde 5 gün sonra yine İnönü Stadı'nda Beşiktaş-Galatasaray karşılaşması yapılacak... Bu maç belki de o gün şampiyonu tayin edecek...Fenerbahçe ile dostluk kisvesi altında yapılacak olan bu maç aslında Galatasaraylı futbolcular için İnönü'de antrenman yapma niteliğini taşıyor... Baros, Kewell ya da diğerleri nereden bilecek ki İnönü'yü... Amaç Galatasaray'a Fenerbahçe ile dostluk adı altında maç oynatıp, bizim karşılaşma öncesi stada alışmalarını sağlamak. Fenerbahçe ile Galatasaray dostluk maçı yapacaksa gitsin aynı gün Olimpiyat Stadı'nda oynasın. Ya da ne bileyim bu maç 19 Mayıs yerine bir sonraki hafta oynansın...''
Alen Markaryan Beşiktaş Çarşı Grubu Lideri

Yukardaki sözleri Hürriyet gazetesinde okuyunca başta inanmadım ama daha sonra google vasıtasıyla bir araştırma yapıp bir çok yerde de "imzasız" yayınlandığını görünce, ajanslardan gelme olduğuna kanaat getirdim. Televizyonlarda ve bir çok açık oturumda mantıklı ve aklı başında konuşmalarını dinlediğim Alen'in böyle bir şey diyeceğine ihtimal veremiyorum... Leeds formasıyla Sami Yen'e çıkmış Kewell, İnönü'ye çıkamaz mı? Neyse, uzatmaya gerek yok, bu sözler uydurmadır bana göre. Var mı tersini iddia eden?

6 yorum:

umit dedi ki...

Ben de pek ihtimal vermiyorum böyle bir şeye ama eğer böyle bir şey varsa gerçekten inanılmaz derecede komik olmuş.. Bu takım sadece Baros ve Kewell' dan oluşmuyorki..Artı bırakın onu bizim Fenerbahceyle ittifak yapıp haftasonuda Beşiktaşı yenmemiz ne bize çok çok büyük bir fayda getirecek nede Fenerbahceye.. Üstelik Uefa şansını ilk 5 e girerek de garantilemek isteyebilecek bir Fenerbahce neden Galatasaray' ın kazanmasını istesin ki. Nereden baksan saçma, nereden baksan komik.. Eğlenceli bu tarz haberler..:)

taksim dedi ki...

Bunun taraftar yönü var evet. Her taraftar için olduğu gibi bizim için de o stad, hele o kapalı çok değerli. 19 mayıs günü o tribünlerde yer alacak gs'li veya fb'li taraftarları görmek de bir o kadar üzücü olacak açımızdan. Ha orda olacağız, ayrı bir konu ama, 19 mayıs günü Beşiktaş semtinde formasıyla kaşkoluyla gezecek fener veya galatasaray taraftarlarının dikkatli olması gerekir. Bekleyip göreceğiz. Vakit yaklaştı ancak umarım organizasyon iptal olur

alessio cerci dedi ki...

ben bekliyorum şahsen böyle saçma açıklama kendisinden.Zira bu sene bjk tv aracılığıyla yemen ekşioğlu ile birlikte üniversitedeki panellerde bunun gibi bir sürü zırvalıklarını dinledim.Guiza'da mı idman yapmıştı fener maçı öncesi inönü'de yoksa?

samoten dedi ki...

Ben iddaa ederim.Nasılsınız programında herkesle durmadan didişen, sürekli laf kavgasına giren programda sadece kendisinin olduğunu sanan bir kişilik Alen.
Herkesin Galatasaray Tribün lideri Sebahattin Şirin abimize "Ağabey" diye hitap ederken, kendisinden yaşça oldukça küçük olduğu halde "Sebahattin" demesine tahammül edemiyorum..Neyse konuyu saptırmayalım. Bu sadece benim fikrim.

umit dedi ki...

Taksim, bu sadece zorla yapılmış bir sözde dostluk maçı.. Bunu artık herkez biliyor. Sizler için o tribünler anlamlı, önemli olabilir. Fakat bir çok Fenerli yada Galatasaraylı o gün orada olacaktır. En azından tatil gününü farklı geçirebilmek için. Elbette Beşiktaşlılarda. Sahadakiler ne kadar maçın sözde anlamına uyarlar bilinmez ama taraftarların önemi ayrıca gençlik bayramı olan bir günde, Beşiktaşta forma ile gezdi diye anlamsızca dalaşmalarına hiç gerek yoktur kanımca.. En azından öyle bir günde , hangi takımlı olursa olsun, birbirlerine sağduyuyla yaklaşabildiği bir gün olmalıdır..

Haketo Zaman dedi ki...

Kewell L'Pool formasıyla çıkmadı mı İnönü'ye. 8-0'lık maçta da asist yapmamış mıydı Crouch'a?

Blog Widget by LinkWithin