14 Haziran 2011 Salı

Miami Heat Şampiyon


Hep bizimkilere sallamayacağız ya, yukarıdaki başlık Miami'nin en çok satan gazetelerinden olan Miami Herald'tan alınma. Gazete "Tebrikler Miami" başlığını atmış lakin seriyi kazanan Dallas oldu...

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Fotoğrafın altını da gösterseydiniz keşke. Altında reklamı veren firmanın logosu ve ürün tanıtımları var. Macy's adlı bir firma paçayı erkenden sıvayıp bu reklamı hazırlamış, gazete de yayına koymuş - bu bir haber değil yani. Dikkatinizi çekerse üstte de yenilginin haberi var zaten.

Bu bir başlık değil özel bir firmanın reklamı - haliyle haber değil - heat şampiyonluk ürünlerinin tanıtım reklamı / dolayısıyla gazeteye sallamak da bu reklamın verilişi gibi olmuş - erken sıvanmış biraz paçalar.

reklamın orijinali için:

http://www.memphisflyer.com/TheBruceVBlog/archives/2011/06/13/congratulations-miami-heat

Adsız dedi ki...

baran 14 yaşında arkadaşları ona einstein diyor

kafsinkaf dedi ki...

Başlıkla çok alakasız birşey sormak istiyorum nereye yazacağımı bilemediğimden buraya yazıyorum gürko yada sabri abi biriniz yardımcı olun bana.Bloga gezi yazıları yazan bir arkadaş vardı sizin 1 ay içinde kısmetse İtalya'ya gidicem Roma'da Lazio ve Roma store un yerini tarif edebilirmi eğer biliyorsa :) Roma da tarihin dışında birazda futbolun peşine düşmek istiyorum stad gezilebiliyormu storelar ne tarafta ? Atkı falan almak için nereye gitmeliyim bu konularda bi yardımcı olursanız sevinirim :) Umarım o yazıları yazan arkadaş biliyordur :)

gözbek dedi ki...

gokselozbek@yahoo.com adresine mail at oradan konuşalım :)

Blog Widget by LinkWithin