2 Ekim 2011 Pazar

Ankaragücü:0-3:Galatasaray

Bu hafta da Litvanya'daki tarihi basketbol finali ile Ankara deplasmanı aynı saate denk gelince, Oktay Hocanın takımından yana kullandık tercihimizi ve 3-0lık galibiyeti göremedik. Özetler pek bir şey ifade etmez oyun analizi adına, izlemeden takımı yazmak da olmaz bu sebeple geçen hafta olduğu gibi, maç yorumlarını siz blog takipçilerine bırakıyorum...
Nasıldı Galatasaray?

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
MKE Ankaragücü: Özden, Uğur, Ediz, Aydın, Özgür, Kağan (Dk. 62 Güven), Rajnoch, Hürriyet, Turgut, Tisdell, Ergin (Dk. 73 Umut)
Galatasaray: Muslera, Sabri, Gökhan, Ujfalusi, Hakan, Felipe Melo, Kazım, Selçuk, Engin (Dk. 74 Baros), Riera (Dk. 64 Eboue), Elmander (Dk. 83 Sercan)
Goller: Dk. 12 Rajnoch (kendi kalesine), Dk. 20 Kazım, Dk. 85 Baros (penaltıdan) (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 41 Kağan, Dk. 79 Ediz, Dk. 84 Aydın (MKE Ankaragücü), Dk. 87 Kazım, Dk. 90+1 Baros (Galatasaray)

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Rakibimiz bana göre ligin en zayıf takımı, bunun üzerine erken bir golde bulunca kazanmak zor olmadı. Pek ölçü olacak bir maç olmadığı fikrindeyim. Goller dışında çok net kaçırdığımız bir pozisyon olmadı. Bunda erken öne geçmemizin de katkısı büyük. Kazım'ı beğendim 2 maçtır. Baroş yine sonradan girdi ve penaltıyı kaptı. Çok rahat bir 90 dk. geçti.

selaminko dedi ki...

ben üç maç çakışınca (basketle pek aram yoktur) hepsinin ancak ucundan kulagından yakaladım. GS daha bir ne yaptıgını bilen takım gibiydi. Servet iyileşince Gökhan takımdan çıkar diyenlere Gökhan bu haliyle kalsın Servet mümkünse gelmesin diyorum cunku nedense bana Gökhan daha futbolcu gelir. Daha bi topa vurmasını biliyor gelir. Defans anlamında hala yetersiz ama hucumsal anlamda gunden gune daha etkili bir takıma dogru gidiyoruz. uc mac olayına gelince Eskişehire yakın yasayan Galatasaray taraftarı bir Mersinli olmam sanırım birşey ifade eder :)

Blog Widget by LinkWithin