13 Ekim 2011 Perşembe

"Şimdi Onlar Ağlasın"


"Viyana'nın rövanşını almak için dört yıldır beklediğimiz bir şanştı ve bize bunu sunduğun için teşekkürler Tanrım. Türkiye güçlü bir takım ama bizim kadar değil. Ayrıca, onlar duygularıyla oynadıkları için, iç sahada iyi oynayıp, dışarda kaybediyorlar, Almanya'ya, Azerbaycan'a yenildiler, Avsuturya ve Belçika ile berabere kaldılar, bu nedenle ikinci maçı Hırvatistan'da oynayacak olmamız avantaj."
Yukarıdaki sözler Hırvatistan teknik direktörü Slaven Bilic'e ait. 2008'de milli takıma karşı kaybetmelerini hala unutamamış Hırvatların hocası ve verdiği demeçte oldukça hırslı olduğu açık seçik ortada, zaten heyecanlı bir kişiliğe de sahip. Sadece hoca değil, intikam çığlıkları atan, Hırvat basını da kaybettikleri maç sonrası üzgün ve ağlayan Hırvat futbolcuların resimlerini yayınlayıp, "2008'de biz ağladık, şimdi siz onları ağlatın" diye başlamış bile maçın 15 kasımdakı maçin heyecanını yaşamaya...

1 yorum:

Celal Abbas dedi ki...

Bizim için en büyük tehlike kadromuzdaki kilit oyuncularımızın olmaması ve rehavet.

Kilit oyuncularımız dönüyorlar. Tek problemimiz Nuriyi milli takıma monte edemedik.

Gelelim rehavete. Hırvatların intikam çığlıkları onları hırslandırdığı kadar bizide hırslandıracak ve işimizi çok ciddiye lmamızı sağlayacak.

tek korkum var. Hiddinkin oyun tarzı gereği keşke ilk maçı deplasmanda oynasaydık. Çünkü biz sahamızda oynayacağımız ilk maçta hucumu iyi beceremiyeceğiz. Kafamızda tam olarak ne yapacağımız nasıl hucum edeceğimiz tam oturmamış bir milli takım olacak. Bu yüzden kontrollü oyunla ilk maçı deplasmandaoynayıp sonrada ihtiyacımız olanı bilip sahamızda ona göre bir rol belirlerdik ve futbolcuların kafasında bazı şeyler daha net olurdu.

Çok güzel maçlar kıran kırana müthiş mücadele bekliyorum. Tahminim ilk maçta 0-0 lık bir skor bekliyorum. 2.maç ise gollü geçecektir. Almanya maçının benzeri bir taktikle deplasmanda oynayacağız ve maçı kazanıp yada gollü beraberlikle istediğimizi alıp hırvatları üzeceğiz.

şimdiden söyleyeyim iddaa bu iki maçada tek maç açacak.

Blog Widget by LinkWithin