18 Nisan 2012 Çarşamba

Ah Amatör Vah Amatör



Geçen Cumartesi İnönü Stadında oynanması gereken Beşiktaş-Galatasaray Süper Final maçı yoğun yağmurun sahayı ağırlaştırması nedeniyle 2 gün sonraya ertelendiğini, bu kararı spor dünyasının haklı bulduğunu ve saygı ile karşıladığını blog okurları hatırlayacaktır.
Medyanın gözü önündeki maç ertelenirken, kamuoyunun pek de alakadar olmadığı amatör ligler her zamanki gibi "üvey evlat" muamelesi görmeye devam ediyor. İşte İstanbul Amatör U-16 Ligindeki Ortaçeşme-Çiğdem maçında sahanın durumu ve bu ağır koşullarda "top oynamaya" çalışan gençler.
Bu memlekette futbol niye gelişmiyor, niye bizim bir ekolümüz yok diyenlere, cevap yuklardaki fotoğraflarda...

*Fotoğraf: Haber1908 sitesinden

1 yorum:

Metin Oktay dedi ki...

Projeyi gönder, parayı kap

Murat Özaydınlı: Sana çok ihtiyacım var

Mahmut Özgener: O konuda çok sıkıntımız var. Bu sene stat, zemin falan derken yaklaşık size üç buçuk trilyon tesis yardımında bulunduk.

Özaydınlı: Ama onlar stada giden şeyler

Özgener: Tamam da Topuk Yaylası’na yardımı gerektirecek bir şey yok. Para verirsek zor durumda kalırız. Başka bir proje altında size avans vermemiz gerekiyor. Şimdi yıl sonu geldi. Tesis yardımı bütçesinde para kalmadı.

Fenerbahçe Kulübü 3.5 trilyonluk yardımdan sonra 23 Mart 2011’de TFF’den Topuk Yaylası projesi için 1 milyon euro para alıyor. Yıldırım ile Tamer Yelkovan arasındaki konuşmalarda Yıldırım, Şenes Erzik ve Mahmut Özgener’le yemek yediğini, Topuk Yaylası projesinin UEFA ve FIFA’ya gönderildiğini ve federasyon üzerinden bu yardımın alınacağını ifade ediyor.

http://www.stargazete.com/spor/yargida-da-sike-girisimi-haber-408366.htm

Bu cocuklar neden burda oynuyor sorusunun cevabi budur sanirim. Bu tesislere gitmesi gereken para nerelere gitmis ortada.

Yansiyan sadece Fenerbahce olmus. Yansimayan kim bilir kac kulup, kac para vardir.

Sikeden cok tartisilmasi gereken bu ama kimin umurunda. Ceza bile almayacak bu konusmayi yapan yonetici.

1 milyon euro ne ki FB icin? Belki sampiyonluk primi bile daha fazla olur. Ancak bu cocuklar icin anlamini su fotografta goruyoruz. Sonra da "Masumiyet karinesi"

Herkes masum. Suclu su cocuklar, islanmasalarmis ne yapalim.

Blog Widget by LinkWithin