30 Nisan 2012 Pazartesi

Büyük Yürüyüş


Bugün TFF başkanı Yıldırım Demirören'in şike ve teşvik davasıyla ilgili olarak yaptığı açıklama sonrası ultrAslan resmi sitesi aracılığı ile Galatasaray taraftarını Taksim'de yapılacak yürüyüşe davet etti. Oğuz Altay imzalı davette şu ifadelere yer verildi:

"3 Temmuzdan bu yana ülkemizde yaşanan şike soruşturmasında karar aşamasına gelinmiştir. Türk futbolunun onuruna leke sürülmesi adına duyduğumuz endişe ile son sözümüzü söylemek adına, Ultraslan büyük yürüyüşü kararı alınmıştır. Yürüyüşümüz başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlerimizde ve Avrupa'da temsilciliğimiz olan ülkelerde eş zamanlı olarak gerçekleşecektir. İstanbul'daki Programımız 2 Mayıs Çarşamba saat 16.00'da Galatasaray Lisesi Önünde toplanılacak, Taksime kadar yürünecek, Taksimde yapılacak basın açıklamamızla son bulacaktır, eş zamanlı olarak TFF önüne siyah çelenk bırakılıp basın açıklaması yapılacaktır"

2 yorum:

Adsız dedi ki...

şike sahaya yansımadıysa 58 niye değişti?

özgün dedi ki...

fenerbahçe'yi küme düşmekten, trabzonu da puan silmeden kurtaracaklar. eski malum toki başkanı erdoğan bayraktar ts'yi ince bir ayarla şampiyon yapıcaz demişti, olacak ama ts de haketmiyor ki şampiyonluğu. fener de küme düşerse lig tv isyan edecek. alın size ince ayar...

Blog Widget by LinkWithin