8 Eylül 2012 Cumartesi

Adamın Aklını Alırım


 "Burası Elazığspor. Her şey ortaktır. Elazığspor'u desteklemek mecburiyeti vardır. Herkes destekler. Sonunda eleştireceksek beni eleştirebilirsiniz, bir mahsuru yok ama eleştiri dozunu da bilerek, yerinde, üslubunda, tarzında. Sonra ben de bir eleştirirsem adamın aklını alırım. Anladın mı? O anlamda da eleştiri yapan arkadaşın da aklını alırım. Çünkü onun aklını alma hakkına da sahibim. Nasıl benim hakkımı milletin gözü önünde eleştiri dozunu ayarlamayarak hakaret ediyorsa, ben de ona gereken eleştiriyi yaparım. O yüzden bu süreci iyi tamamlamamız lazım, iyi bilmemiz lazım."

Bülent Uygun
Elazığspor Teknik Direktörü

Kendisini eleştiren basın mensuplarına "ateş püskürürken"

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bülent uygunun bu açıklamaları benim gibi bir Fenerbahçeli’yede İTİCİ geldi… Meramını anlatamadığı gibi, haklıyken haksız bir konuma düşmüş… Ancak bu durumu biraz empati yaparsak şimdilik anlayışla karşılıyorum… Çünkü KOMPLO OPERASYONU sırasında çok acımasızca haberler yapılarak maddi ve manevi kişiliği rencide edildi…Birikmiş bir öfkesi var… Ancak Bülent uygun’un bu tavrı en çok kimi akla getiriyor dersiniz ??? Her ne kadar haberi yorumsuz vermiş olsanız da, bu yapılanı tasvip etmediğiniz anlaşılıyor… Yıllardır medya mensuplarına en çok posta koyan, tehdit eden, fırçalayan, azarlayan teknik adam kim ??? Bu soruyu bilen Galatasaraylılara ödül vereceğim !!!

brk dedi ki...

valla tam dediğini anlamadım 3 kere falan akıl almadan bahsetmiş :) bu arada her zamanki gibi transfer rekortmeni, ve komisyon zengini :)

Blog Widget by LinkWithin