30 Eylül 2012 Pazar

Futbolsever.Com T-Shirtleri

Canvaslar, Iphone coverları ve tridoller ile futbol piyasasına "merhaba" diyen futbolsever.com sitesine daha önce blog sayfalarında yer vermiş ve çok kısa bir süre içinde t-shirt ve tekstil ürünleriyle "futbol dünyasını" canlandırmak istedikleri müjdesini vermiştik. Bizim yazımızın ardından pek vakit geçmeden, 3 adet "futbol temalı" t-shirt ile taraftarın gardrobundaki boş askılara talip olduklarını belirttiler bile. Benim ilgimi çeken çocukluk kahramanım olan "Captain Tsubasa" isimli ürün. Her pazar mahalle arkadaşlarımla Japonların "küçük golcüsünü" izlemeye sözleşip, ardından o hevesle top koşturup, "kartal vuruşu" yapmaya az çaba sarf etmedik Bursa sokaklarında. Tsubasa'yı bize hatırlatırken fıtbolsever.com sitesi grafikerleri, Ümit Aktan'ın o müthiş sözünü de kullanarak Arif'e "saygı duruşunda" bulunmuşlar ortaya çıkardıkları ürünle. "Unutulmayan goller" adını verdikleri bir seri de başlatmışlar ki kreaksiyonlarında, devamında da Hagi'nin Bilbao'ya attığı o enfes golü anlatan bir t-shirt yapmalarını kendi adıma beklemekteyim. Moda bölümünün son ürününde de "futbol dilencilerinin" ilahı olan Maradona ile Avrupa futbolunun başkanı Platini'nin İtalya'da karşı karşıya geldikleri periyod yer almakta.
Bir çok futbolsever, takımı yeni sezon formalarının lasmanını yaptığında nasıl bir heyecan duyuyorsa, benim de nabız bu tür taraftar ürünleri piyasaya çıktığında daha hızla çarpmaya başlıyor. "Abi sen neden formaya karşısın?" diyenlere de futbolcu muyuz ki forma giyelim, bu t-shirtler daha çok yakışmıyor mu taraftara diye sorarım?

4 yorum:

Anoz dedi ki...

Acikcasi futbolsever sitesini bastan beri takip ediyorum ve gidisatini cok begeniyorum. Umarim bu tür futbol ile alakali ürünleri daha'da cok genisletir ve güzel bir futbol kültür online butigi olusur.

Mario Jardel dedi ki...

arif tişörtü efsane olmuş yalnız..

Adsız dedi ki...

arif in forma numarası 7 değil 6 idi.o hata olmasa tshirtü alınırdı valla.

Adsız dedi ki...

maçın oynandığı sezonda arif 7 numaralı forma giyiyodu. maçın görüntülerinde bulabilirsiniz.

Blog Widget by LinkWithin