13 Eylül 2012 Perşembe

Seni Engin Paklar


Ne kadar da severmişsin kırmızı kart göstermeyi...
Yine boş geçmedin, kotayı doldurdun...
Gerrard gibi "adamı" da attın ya... 
Sana İngilizler değil, futbol alemi tepki gösterse yeridir...
Roy Hodgson'ın ayarı değil, seni Engin paklar...



6 yorum:

arda dedi ki...

Cüneyt çakır'ın tüm kararları doğruydu. Her zaman ki gibi bu millet içinden çıkan başarılıinsanları yemeye devam ediyor. En komik olan da Cüneyt Çakır hain, Engin Baytar gibi hastalar kahraman olur bu ülkede.

kafsinkaf dedi ki...

Valla bu bloga yakıştıramadım bu yorumu burada görünce şaşırdım.Genel duruşunuza ve yorumlarınıza çok ters düşmüş beni şaşırttınız.Engin gibi ağır sorunları olan bi adamı bu olayla bağdaştırmanız ve üste çıkarmanız talihsizlik olmuş.Cüneyt Çakır tamam da Engin Baytar'ı kim paklayacak ?

Adsız dedi ki...

hocam yorumuna katılmıyorum.cüneyt çakırın verdiği kararlarının hepsi doğru.
güzel oyun diyoruz anti futbolu sevmiyoruz. bunun içinde hakemlerin sarı sartlarını çekinmeden çıkarmaları gerekiyor.yoksa ne olur biliyormusun.memleketteki antifutbol kazanır hocam.çoğu takımın taktiği basit ama sayı olarak çok faul yaparak tempoyu düşürmek.memlekette bir maçta 40 faul yapılıyor hocam.ama o maçta 1 kırmızı çıkmıyor genelde.zaten zeminler güzel futbola pas oyununa müsait değil birde bunun üstüne 30-40 faul yapılınca tempoyu araki bulasın.hakemlere iş düşüyor hocam.o kadar plan yap sonra devamlı faullerle o plan başa sarsın.olmaz hocam.iyi bir takım 5 pas yapıp pozisyona girme planlaması yapıyor sonra bakmışsın 2.pasta faul.sonra sil baştan yeni plan.hakem maçın ilk 10 dakikasına bakacak kim ne yapmak istiyor süzecek hocam.sonra sarı kartları çıkarmaya başlayacak.
skibbeli galatasarayın anti futbol yüzünden memlekette başına gelmeyen kalmadı.ama avrupada nasıl pas oyunu oynadığını gördük.neden?çünkü rakipler daha az faul yapıyorlar.
benim tespitim bazı anadolu takımları ile son 4-5 yılda fb şükrü saraçoğlunda bu anti futbol taktiğini çok yaptı.skor aldılarda.hatırlayın cristianın ardaya arkadan dalışını.bünyamin gezerdi hakem.''mücadele ediyoruz''adı altında rakiplere dengesiz girmeler vs.
cüneytten nereye geldik iyi mi .

Adsız dedi ki...

engin baytarın vukuatları belli.ben o pozisyonda cüneyte kızamıyorum.belli ki engin yanlış bir söz sarfetti cüneyt çakıra.yoksa cüneyt çakır atmak için bahane arayan hakemlerden değil.böyle hakemlerde var.belli ediyorlar kendilerini zaten.bu ligde 2 hakeme güvenmiyorum.biri bünyamindi.bıraktı.diğeri hüseyin gocek.ama bunun haricinde genel olarak hakemlerimizde eksik olan kuralları uygulamak değil futbola yorum getiremiyorlar.yukarıdaki yazıda da faul meselesinde sadece faul çalarak doğru yaptıklarını zannediyorlar.oysa rakip bilerek tempoyu düşürdüğü için belli faul sayısından sonra sarı kartlarını çıkarmaya başlaması gerek.

Adsız dedi ki...

gerard gibi "adam" da olsa o sari kartlik hareketi yapan, o kart gosterilir..
ayrica engin cuneyt cakirin degil, cuneyt cakir engin gibilerin hakkindan gelmeli, huzurlu futbol icin

Chaggers dedi ki...

amma saçma yorummuş

Blog Widget by LinkWithin