28 Ekim 2012 Pazar

Rıdvan Haklı!

Durmuş saat bile günde iki kez doğruyu gösterir derler ya, her ne kadar yorumlarına ve samimiyetine katılmasak da, Rıdvan Dilmen'in aşağıdaki sözlerine katılmamak elde değil:


 "Bu twitter çıktığından bu yana herkes futbolcuları sert bir şekilde eleştiriyor, dalga geçiyor. 15-16 yaşındaki çocuklar Selçuk Şahin ile Sabri Sarıoğlu ile dalga geçiyor, ‘Kıbrıs'ta kalsın kumarda kaybettik deriz’ diyorlar. Bunlar yakışmıyor. Futbolcular ile dalga geçen isimler çıksınlar bakalım 5 dakika sahada kalabilecek, koşabilecekler mi? Twitter üzerinden dalga geçen insanlar arasınlar Sabri'nin ya da Selçuk'un yüzüne karşı söylesinler bakalım, ya da 'Sabri ile Florya'da bir çay içsinler bakalım bu şekilde dalga geçebilecekler mi? Bu insanların aileleri ve çocukları var."

Ahmet Çakır'ın kendilerince Sabri'yle kafa bulduğunu zaanedenlere yaptığı "sosyal medya maymunları" benzetmesinden sonra Rıdvan'ın da bu gideri tam yerinde olmuş...


1 yorum:

Adsız dedi ki...

Programı bugün izledim internet sitesinden, Rıdvan'ı ilk defa bu kadar haklı buldum bi konuda. Sabri'nin yeteneği malum, onu eleştirmek de tabii ki hakkımız, ama dozunda eleştirmek. Çoluk çocuk sahibi bir adamı bu şekilde harcamak doğru değil. Ve Rıdvan'ın dediğine de kesinlikle katılıyorum. Biraz yürek varsa Florya'ya gidip Sabri'nin yüzüne karşı taşak geçsinler de görelim.

Fotoğraf ve yazı içeriğini Facebook profilimde paylaşıyorum abicim, kalemine sağlık.

Blog Widget by LinkWithin