6 Kasım 2012 Salı

Rezillik Edebiyatı



N'oldu da rezil oldunuz? Trabzonspor küme mi düştü acaba?
Bu takım önümüzdeki haftalar kazandığında attığınız manşetlerden utanmayacak mısınız?
Daha ligin 10. haftası ve Trabzon medyasında başlamış "rezillik" edebiyatı...
Kim kiminle rezil oluyor, sözü Trabzonlu okurlara bırakalım...

3 yorum:

Dumanovsky dedi ki...

kimsenin rezil olduğu filan yok,Trabzonspor kompakt bir takım değil,ve Takım olma hüviyetine bürünemedi,hücüm da bağıran sıkıntıları var, kazanamamanın verdiği psikoljik baskı var ve kötü gidiyor,İyi bir stoper ve ayağına hakim sprinter bir forvet alınsa idi şimdi belki kimse bunları konuşmuyor olacaktı,bir şey oldu ilk hakemler,sonra Teknik heyet suçlu oluyor.doğru ya doğru yanlışa yanlış herkes Şenol hoca ya yükleniyor.tamami ile omurga kaybı (1. bölge,2. bölge,3. bölge ) uğramış bir takıma oturtmak zordur.Futbolu bien futbolsever bunu bilir,ama skorseverler sadece tabelaya takılırlar,Şenol hocanın işi çokzor,allah kolaylık versin,geçen yıl da Ts nin problemi vardı tüm golleri B.yılmaz atıyordu,bunun böle olacağı belliydi,hücumdaki sorunlarını çözerse Trabzonspor istediği skorları alacaktır ama Şenol hocayı suçlu ilan etmek düz mantığın en klişe halidir.

Adsız dedi ki...

fb den 3 bjk den 2 puan geride . bu yerel medyada sanırım fb medyasına bağlı hareket ediyor.yada menfaatleri var bu işlerden.takıma destek olacaklarına köstek oluyorlar.

Adsız dedi ki...

başarısızlığın bir nedenide sanırım fazla abartıyorlar futbolu.futbolla rezil falan olunmaz.vezirde olunmaz.sonuçta bir oyun bu.

kayserisporda da bunun tam tersi var.(ne sonuç olursa olsun nötr bir durum).bunun dengesini ayarlayan bir camia(taraftar) olmakta zor.

Blog Widget by LinkWithin