27 Eylül 2014 Cumartesi

Nike'tan Adidas'a Üç Transfer


Transferler sadece spor kulüpleri arasında olmuyor, onların sponsorluğunu yapan markalar arasında da savaş kızıştıkça, transferler de gerçekleşiyor. Adidas ve Nike arasındaki amansız mücadelede son olarak Alman firması rakibinin üç deneyimli dizaynırını kadrosuna katarak rakibine müthiş bir çalım atmış oldu. Daha önce Nike için çalışan Denis Dekov, Marc Dolce ve  Mark Milner, 2015 senesinden itibaren Adidas için fikir üretmeye başlayacaklar, hem de "deplasmanda", Nike'ın evi olan Amerika'da Adidas'ın açaçcağı "üretim bürosunda".  Bu transferi twitter hesabından duyuran Dekov "Geçmişe müteşşekürüz, gelecek için heyecanlıyız, üç kardeş, üç hayalci ve üç çizgi, işte adidas takımı" diye duygularını dile getirmiş.
Peki kim bu "üç hayalci": 
Denis Dekov, 20 yıla yakın futbol, basketbol ve tenis ayakkabıları üretme konusunda tecrübeli. Özellikle Mercurial 9, Thiempo 5 ve Hypervenom marka kramponlarla adını duyurdu. Ayrıca, bu sene Brezilya'daki Dünya Kupasında tercih edilen Magistere kramponları da Dekov'un icadı.
Marc Dolce ise özellikle bayanlar için ürettiği basketbol ayakkabılarının 20 yıllık "ustası". Ayrıca günlük spor ayakkabı ve koşu ayakkabıları alanında da deneyim sahibi.
Mark Milner de adaşı gibi basketbol ve koşu ayakkabılarının deneyimlisi. Ayrıca, Nike Free Run markasının da mucidi olarak biliniyor Milner...
Adidas'ın rakibini kalbinden vurmuşa benziyor bakalım bundan sonra Nike'ın "intikamı" nasıl olacak...

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin