1 Aralık 2007 Cumartesi

Hazmetmek ya da Hazmedememek...

İngilizler 2008'e katılamamayı hala içlerine sindiremiyorlar... Antrenörü kovdular, yerine yenisini arıyorlar, Mourinho için neredeyse tüm ülke seferber oldu... "Spekülasyon" gazetesi The Sun'ın bir kolu olan News Of The World'te çıkan habere göre Shaun Wright-Phillips'in doğum günü partisinde John Terry yere "işereken", başka bir İngiliz topçu, kıyıda köşede bir yerde bir kızla sex yapmakla uğraşıyormuş... Site habere de öyle bir giriş yapmış ki, zannedersin ki editörü Türk filmleri izleyerek büyümüş:

The nation went into mourning when England failed to reach next summer's tournament with a dismal 3-2 defeat to Croatia.

But football was the last thing on the minds of several England stars at the private bash at Soho's The Wardour club on October 27 - BETWEEN two crucial Euro 2008 qualifying matches.
Tek cümleyle tercüme edersek, "3-2 lik Hırvatistan bozgunundan sonra ülke yas içindeyken, futbol bir kaç İngiliz topçunun s..inde bile değildi"... Haberin devamında partideki iğrençlikler sıralanmış:
  • Oldulça sarhoş olan Terry oturduğu yere "çişini etmiş"
  • Başka bir futbolcu kızlara grup yapmak için yalvarmış
  • Bazı misafirler yerlere kusmuşlar
  • Wright-Phillips ile bir genç kız arasında kavga olmuş
  • Sakat olan Terry, kızlarla dans ediyormuş....
Haber, görgü tanıklarının konuşmaları ve "İngiliz halkını bu topçulara karşı kışkırtan" sözlerle devam ediyor... Okumak isteyenler buraya tıklayabilirler... Bunlar gerçek mi değil mi pek önemli değil benim açımdan ama futbolun beşiği denilen bir ülkenin Avrupa kıtasının en önemli futbol organizasyonuna katılamaması onlara çok "dokunmuş"... Ünlü şair ve oyun yazarları Shakespeare'den esinlenerek başlıkta da belirttik, bu partide olanlar değil esas sorun, asıl mesele "hazmetmek ya da hazmedememek."

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin