22 Nisan 2010 Perşembe

Bravo Fenerbahçe Yönetimi


Fenerbahçe yönetimini pek sevmem, hatta aralarındaki bir kaç yöneticiden hiç ama hiç hazzetmem ama bugün yaptıkları davranışı da göz ardı etmeye gelmez. Tamam, belki de zamanında taraftarla çok uğraştılar, şimdi şampiyonluk yolunda taraftara ihtiyacı olduğu için de böyle bir jest yapmaktalar, sebebi ne olursa olsun yapmış oldukları uygulama oldukça yerinde bir davranış. Bu sayede belki de ligin ilk yarısında "bir kaç düşüncesiz taraftarın" çıkarmış olduğu olaylar sebebiyle seyircisiz oynanan maçtan dolayı mağdur olan taraftarlarına kendilerini maddi ve manevi olarak affettirme şansı yakalamış oluyorlar... Bu kadar uzun bir girişten sonra, hala esas konuya gelemedin diyenlere, hemen ana fikri belirteyim, Kasımpaşa yönetimi Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe'ye de 120 liralık bir bilet fiyatı çıkarmış ve sarı-lacivertli yöneticiler biletleri Kasımpaşa kulübünden satın alarak kendi taraftarlarına 50 ile 80 liradan satışa çıkaracaklarını duyurdular bugün resmi siteden, lakin neye göre 50 neye göre 80 anlayamadım, yorumlar bölümüne cevap yazarsanız sevinirim... Buyrun sitede yer alan açıklamaya:

Turkcell Süper Lig'de Pazar günü saat 15:00'da İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Kasımpaşa ile oynayacağımız karşılaşmanın biletleri çok özel fiyatlarla kulübümüz tarafından satışa sunuluyor. Kasımpaşa yönetimi tarafından 120 TL olarak açıklanan biletler kulübümüz tarafından 50 ve 80 TL fiyatla taraftarımıza satışa sunulacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu 120 TL olan ve taraftarımızca da yüksek bulunan bilet fiyatlarının taraftarlarımızın satın alabileceği makul bir seviyeye çekilebilmesi adına aradaki fiyat farkını kendisi karşılıyor.
Bu sayede şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımız ile 12.
Adam bu maçta da ayrılmamış olacaklar. 12. Adam hafta sonu oynayacağımız karşılaşmada takımının yanında yerini alacak.

Kulübümüz tarafından satışa sunulacak biletleri kulüp üyelerimiz, taraftar kart sahibi taraftarlarımız ve Fenercell abonesi taraftarlarımız Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Biletix gişesinden (Migros yanı) yarın saat 14:30'dan itibaren satın alabilecekler. Bir taraftarımız en fazla 3 bilet satın alabilecek.

Takımımız şampiyonluk yürüyüşünü yöneticisiyle taraftarıyla el ele kenetlenerek sürdürüyor ve sürdürecek

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

2 yorum:

Merhamet dedi ki...

gerçekten doğru tespitler,helal olsun ne diyim.

kero dedi ki...

fener kartı falan olanlar muhtemelen 50 ye alıyodur, diğerleri 80e...

Blog Widget by LinkWithin