24 Nisan 2011 Pazar

Musa vs Emre


"Maç içinde Emre'yle sürekli diyaloğum oldu. Onun saha içinde ne kadar çirkef olduğunu herkes biliyor. Rakiplerineadam gibi davranmıyor, her türlü pisliği yapıyor, aşağılayıcı sözler söylüyor. Maçta öne geçince sustu ama mağlupken sürekli konuştu. Yakıştıramıyorum."
Musa Aydın
Bucaspor'lu Futbolcu

" Musa ile maç içinde olaylarımız oldu. Ama Musa’nın bana adamlık öğreteceğini düşünmüyorum. Saha içinde olan saha içinde kalır. İlerleyen zamanlarda sahalarda birbirimiz ile karşılaşacağımızı biliyorum. İnşallah o zaman beni anlar diye düşünüyorum"
Emre Belözoğlu
Fenerbahçeli Futbolcu

Musa bu sene Galatasaray'a transfer olursa, Emre'nin daveti oldukça ilginç olacak...

7 yorum:

turkusev dedi ki...

Musanin Galatasaraya transfer olmasimi gündemde ??

WarBlood dedi ki...

Musa'nın bu zamana dek,sahada kolay kolay hiç bir futbolcuyla tartıştığını görmemiştim.Bu adama bile bu lafları ettirdin ya,helal olsun emre.Sana çirkef demek bile az aslında,ne kadar ağır itham varsa hepsini hakediyorsun.inşallah tıpkı geçen sene olduğu gibi sezon sonunda üzüntüden bayılırsın...

juvenal dedi ki...

sahada küfür etmeyen,rakibiyle tartışmayan,hakeme itiraz etmeyen dünyada herhangi bir futbolcu var mıdır? ben görmedim. herkes zaman zaman çığrından çıkar. evet emre genelde sahada çok agresif. bundan rahatsız olan fenerbahçe taraftarlarıda var. ama ben maç bittikten sonra çıkıp canlı yayında sahada tartıştığı futbolcu için çirkef,pislik diyen birini ilk kez görüyorum. roportaj yapan spiler bile uyardı kendisini. bu ztn nasıl bir karakterde olduğunu gösteriyor. aynı zmnda musa emrenin ağzını okuyarak neler söylediği anlaşılabilir dedi fakat unuttuğu bir şey var ki musa eliyle ağzını kapatarak konuşuyordu. acaba kendisi ne söyledi de ağzını kapatma gereği duydu. insan ister istemez demek o anda içinden hesaplar yapıyordu ki ağzını kapattı ve sonrada emrenin ağzı okunsun dedi. emre ne olursa olsun içinden geleni yapıyor başkaları gibi hesap kitap peşinde koşmuyor.

ahmet serdar dedi ki...

bu dünya böyle dünya işte.
dün katil dedikleri adam için bugün bu kadar antipatik ve azami derecede çirkef olsa bile en hararetli savunucu oluyorlar :)
komik oluyorlar farkında değiller...

juvenal dedi ki...

dün kimseye katil demedim bugünde kimseyi ölümüne savunmuyorum.sadece musanında ne mal olduğunu ortaya koydum.sen kazım fenere gol atınca eşşek gibi anırmadın sanki.

ultras/Movement dedi ki...

@juvenal,
Blogta her türlü görüş ve eleştiriye yer vermekteyiz lakin yorumlarda hakaret olunca, yayınlayamıyoruz...

ahmet serdar dedi ki...

valla ben birisi gol atınca eşşek gibi anırmıyorum, demekki o sana has bir özellik. emre'ye özellikleri sana da sirayet etmiş. emre'yi savunmak adına terbiye sınırlarını aşmanın mantığı yok. niye bu kadar kasıyorsunuz kendinizi. adam bu ülkedeki herkesin malumu zaten...

Blog Widget by LinkWithin