27 Ekim 2014 Pazartesi

Hagi-Prandelli ve Albayrak


Bu kulübün efsanesine bunları söyleyen Abdurrahim Albayrak, Galatasaray kulübünün vizyonu ve misyonunu bilmeyen Prandelli'ye "Hemen pes etme" deyip, İtalyan hocanın kalması için çaba sarf ediyormuş...

Şampiyonlar Ligi'nden sonra Spor Toto Süper Lig'de de istediği sonuçları alamayan Galatasaray'da Prandelli'nin durumu Kasımpaşa maçından sonra netleşecek.
4-0 biten İstanbul Başakşehir maçının ardından teknik direktör Prandelli'nin soyunma odasında sinirli olduğu ve futbolcularla hiç konuşmadığı belirtilirken, İtalyan teknik adamın görevi bırakma noktasına geldiği de öğrenildi.
Stattan kimseyle konuşmadan ayrılan Prandelli'nin Florya Metin Oktay tesislerinde yeniden yönetim kuruluna giren Abdurrahim Albayrak'la yemek yediği ve genel durumdan şikayetçi olduğu bildirildi
Abdurrahim Albayrak'a takımın durumuyla ilgili bilgi veren İtalyan teknik adamın, "Geldiğimden beri değişmeyen şeyler var. Çok çalışmamıza rağmen istediğimizi elde edemiyoruz. Çok ümitli değilim" dediği, Albayrak'ın ise, "Biz büyük bir camiayız. Büyük bir takımız. Hemen pes etmek olmaz. Bir hafta daha sabırla bekleyelim" yanıtını verdiği öğrenildi.
Prandelli'nin çizdiği karamsar tabloya rağmen Abdurrahim Albayrak'ın hem İtalyan teknik adama hem de futbolculara moral verdiği gözlendi. Gece geç saatlere kadar Florya'da kalan Abdurrahim Albayrak'ın futbolcularla da görüştüğü bildirildi.
Öte yandan Duygun Yarsuvat Başkanlığındaki Galatasarayın yeni yönetiminin mazbataları aldıktan sonra ilk toplantısını gerçekleştirmesi ve son yaşanan olayları masaya yatırması bekleniyor..

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin