23 Ocak 2008 Çarşamba

Mısır 4 : 2 Kamerun








Mısır: El Hadari, Fathallah, Moawad (Mohamed 90), Gomaa, Hany Said, Fathi, Abd Rabou, Shawky, Zidan (El Mohamady 68), Moteab, Zaki (Aboutriaka 60).

Yedekler: Abdel Monssef, El Saeed, Fadl, Gamal, Hassan, Mostafa, Ibrahim Said, Shaaban, Sobhy.

Kart: Hany Said, Moawad, Fathallah.

Gol: Abd Rabou 14 pen, Zidan 16, 45, Abd Rabou 82.

Kamerun: Kameni, Song, Bikey, Atouba, Geremi, Makoun (Binya 38), N'Guemo (Emana 46), Epalle, Mbia (Song Billong 46), Idrissou, Eto'o.

Yedekler: Hamidou, Angbwa, Essola, Job, M'Bami, Mbarga, Nkong, Tchato, Tomou.

Kart: Binya.

Gol: Eto'o 51, 90 pen.

45.dakikada açtığımda maçı Mısır'lı topçular sevinç yumağı yapmışlardı... Ve tekrarı gösteriliyordu golün, Song kafayla uzaklaştırcam diye topa vurmuş top Zidan'ın önüne gelmiş ve "jenerikvari" bir golle ilk yarı 3-0 bitiyordu... "Tüh müthiş maçı kaçırdık" diye hayıflanırken bir yandan da, Kamerun belki çıkamaz da Song erken döner memlekete diye "sinsi" bir his de yok değildi içimde... İkinci devre başlayınca Geremi sağlam ortaladı, Eto'o da kafayı çaktı durum 3-1 olmuştu...Bi' de Eto'o şişmanlamış mı, yeni saç stili mi öyle gösteriyor acaba? Neyse,Kamerun sürekli bastırıyordu, sağlı sollu, gerekirse ortadan, geride bir tek Song kalıyor, gol atma hevesi içindeydi Aslanlar... Olacak gol olacak derken, göz kapakları da kapandı kapanacaktı, derken kapandı... Uyandım başka bir maç vardı ekranda... Gözlerimi ovuştururken Beyaz formalılar ile kırmızılılar kapışıyordu, biraz daha kendime gelince Sudan-Zambia maçı olduğunu anladım... Onun da devresi bitmişti gerçi ve ikinci devreyi yakaldım..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

hangi kanal veriyo bu maçları kardeş??

Blog Widget by LinkWithin