17 Şubat 2008 Pazar

Tribüncüsün Dediler Kız Vermediler



Vaz geçmem senden / "Tribünde amigo o çocuk"

Bu söz hayatınız pahasına vazgeçemeyeceğiniz sevginize, sevdanıza, sizinle kader birliği yapan duyguya söyleyeceğiniz sözlerdir. Nasıl insan sevdiğinden, gönül koymuşluğundan ve vazgeçemeyeceği düşüncelerinden alıkonulabilir ki ?

Bu bir sevgili de olur, bir eş ve insanın tuttuğu takım ve uğruna vazgeçilemeyecek renkler de olur.

Bir vakit tribünlerde takımını desteklemeye gelen Kırmızı-Beyazlı renklere gönül vermişlik insan hayatını bir anda değiştirebiliyor hatta bu gönül vermişlik insanın en çok sevdiğine ulaşmasına da engel olabiliyor.

Nasıl ?

İşte şimdi anlatacaklarımızı dikkatle okuyun.

‘Tam 5 yıldır birbiri ile görüşen, iki arkadaş bu işi artık resmiyete dökmeye karar verir. Ailelere haber salınır, yurt dışından evin büyüğü ağabey binlerce kilometre kat edip gelir, yüzükler alınır! Ama kızımızın babası ‘’Oğlan Amigoymuş’’ der.

Yani yüzümüzde ki şaşkınlık ifadesinin şeklini nasıl anlatabilsek ?

Bu şehirde tribünde bulunmak, takımın renklerine gönül koymuş olmak, tezahüratta bulunmak ve ‘Sen Şampiyon olacaksınnnnn’ diye bağırmak Amigo olmaksa şayet o zaman Miloş’u (Recep Güler’i) ve bu takımın peşinde yıllarca koşmuş ve cefasında yanında olmuş, tribün gönüllülerine değil kız, kızın saçını bile göstermemek gerekiyor.

Gözü iki çeşme anlatıyor Kırmızı-Beyaz sevdalısı kardeşim.

-Abi her şey hazır. Tam kız istemeye gideceğiz benim için kulübün önde gelen ismi, isimleri yani yönetim de ki değerli büyüğümüz, ya da büyüklerimiz araştırma yapan kızımızın babasına “Tribünde amigo o çocuk” dediklerini öğrendim. Abi Antalyasporlu olmak, takımını tribünde desteklemek amigo olmak mıdır ? Hem amigo olmuş olsak bile bu şehirde yaşıyor olmak ve takımın renklerine gönül koymuş olmak insanın sevdiğine ulaşamaması mı demek ? Şimdi Antalyaspor’u tutuyoruz diye, takımımıza tribünden destek verdik diye sevdiğimizi alamıyoruz. Yani mutlu bir yuva kuramayacağız anlaşılan. “

Aynen böyle sevgili dostlar. Kız babası acaba Antalyaspor’un hangi yöneticisi yada 1 numaralı ismi ile görüşmüş olabilir ?

Bizim aklımıza Başkan Sedat Peker den başkası gelmiyor.

Şayet Sedat Peker Antalyaspor gönüllüsü kardeşimiz için ‘Tribünde amigo o ‘ diye bir tabir kullanmış olabilir mi ?

Yoksa kız babası kısa yoldan olayı kesip atma düşüncesinde midir ?

Şayet eğer Sedat Peker Başkan’a bu kardeşimiz ile ilgili bir istihbarat edinmek için bilgi anlamında bir şeyler sorulmuşsa Sedat Peker’in böyle bir şey söylediğine inanmak istemiyoruz.

O zaman kız babasının da Sedat Pekerle hiç konuşmaması hatta yüzüne bile bakmaması gerekiyor.

Çünkü Antalyaspor’un en büyük amigosu ve bayrak tutanı Başkan Sedat Peker’dir.

Vakit yok. Zaman daralıyor. Sayın Başkan Sedat Peker ve yönetim kurulumuzun değerli yöneticileri. Bu kardeşimizin bu sorununa çözüm olacak kimliklerdir. Şayet yönetim bu konuda bir ilerleme kat edemezse sayın Valimiz Alaeddin Yüksel bu iki insanın mutlu bir yuva kurmasında acaba durumun düzeltilmesi için çaba gösterir mi ?

Bence bu sevgililer gününde bu iki çiftin mutluluğuna katkı koymak gerekir diye düşünüyorum.

Nedersiniz ?


(Okan DİLEK / Akşam AKDENİZ)

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin