10 Ağustos 2008 Pazar

Hazırlık Maçları


  • Milan Chelsea'den beş yemesinin ardından "sıkı" hazırlandığı Manchester City maçından da mağlubiyetle döndü. Galip olamamalarına rağmen, Ancelotti "takımda gelişme var" diyerek taraftara umut saçmaya devam ediyor ama bakalım Galliani bu işe ne diyecek. Öte yandan, Ronaldinho transferi ile İtalyanlardan "çalım" yiyen City, Bojinov'un golüyle hazırlık karşılaşması da olsa kendince rövaşı almayı bildi.
Manchester City 1-0 Milan
Gol: Bojinov 28 (C)
Manchester City: Hart; Richards (Hamann 69), Ball (Dunne 65), Onuoha, Ben Haim; Elano (Ireland 87), Fernandez, Johnson, Garrido (Etuhu 65); Bojinov (Sturridge 46), Vassell (Evans 75)
Milan: Dida; Zambrotta, Bonera, Maldini, Jankulovski (Oddo 46); Gattuso (Brocchi 70), Flamini, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Paloschi (Viudez 46)
  • Amsterdam turnuvasının ilk maçında Sevilla ile golsüz berabere kalan Mourinho'nun Inter'i, turnuvanın son maçında Ajax'ı Adriano'nun golüyle 1-0 yenmesini bildi. Portekizli hoca için belki gol averajıyla "prestijli" kupayı kaybetti ama Adriano'nun yükselen formu ve İbrahimovich'in sakatlıktan kurtulup 60 dakika kadar oynamasını kazanç olarak hanesine yazdırdı.
Ajax 0-1 Inter
Gol: Adriano 5 (I)
Ajax: Stekelenburg; van der wiel, Ogararu, Rommedahl (Huntelaar 61), De Jong, Santiago, Donald (Gabri 49), Slijngard, Martina (Aissati 75), Alderweireld, Cvitanich (Sulejmani 46)
Inter: Toldo; Maicon, Rivas, Burdisso, Zanetti (Maxwell 46); Jimenez (Santon 67), Stankovic (Cambiasso 46), Muntari; Figo (Mancini 61), Adriano, Ibrahimovic (Suazo 67)

  • Amsterdam turnuvasının galibi olan Arsenal ise ilk maçta Ajax'ı 3-2 yendikten sonra, Sevilla ile 1-1 beraber kaldı. Wenger, şampiyonlar ligi ön eleme maçı için aslarını dinlendiriken, Jack Wilshere, Aaron Ramsey, Mark Randall, Kieran Gibbs ve Jay Emmanuel-Thomas gibi gençlere şans verdi. Meksikalı Carlos Vela'nın golü ile öne geçen "topçular", Chevanton'un golüne engel olamayınca maç da berabere sonuçlandı.
  • Bobby Moore Cup'ta ise Amerika turnesinde taraftarlarının olaylarıyla anılan West Ham, ülkesinde oynadığı Villareal maçını 1-1 ile sonuçlandırdı. Daha maçın başında Carlton Cole'un golüne 36'da Cazarola cevap verdi. Gözlerin Behrami'de olduğu maçta, yeni transfer de kendisine güvenenleri utandırmadı.

3 yorum:

SportArc dedi ki...

''Milan Manchester'dan beş yemesinin ardından...'' diye devam eden yazınız aklıma takıldı..Milan Chelsea'den 5 yedi diye biliyorum..

ultras/Movement dedi ki...

Düzeltmeniz için teşekkürler...

Beercholic dedi ki...

west ham'ımız bu sene sakatlıklarla boğuşmazsa avrupa kupaları için önü açık..

Blog Widget by LinkWithin