3 Kasım 2009 Salı

Litex:2-0.CSKA Sofya



Bulgaristan'da 11. hafta oynanırken liderlik tahtını yakından ilgilendiren maçta Litex Lovech kendi seyircisi önünde CSKA'yı 2-0 ile geçerek bir maç eksikle ikinciliğe yerleşirken, ÇSKA ise üçüncü sıraya geriledi. .. Maçın gollerini 10. dakikada Niflore ve 72. dakikada Yanev kaydetti. CSKA'nın kaybettiği haftada Çernomorets de kaybetmesine rağmen zirvedeki yerini korurken bu hafta yine heyecan dolu bir karşılaşmaya sahen olacak Bulgaristan A grupa: Çernomorets-Litex... Basel maçı yorgunu CSKA Sofya ise başkent derbisinde Slavia Sofya ile paylaşacak kozlarını... Bu arada hem ligte büyük bir düşüş yaşauan, hem de Avrupa liginde son sırada yer alan CSKA'lı topçular, Perşembe günkü maça hazırlanırken kimliği belirsizi kişiler tarafından bugün saldırıya maruz kaldılar ve bir çok futbolcu tartaklandı. Kulübün resmi sitesinden bir kaç dakika önce yapılan açıklamaya göre, şiddetle hiç bir meselenin çözümlenmeyeceği ve suçluların bir an önce adalet önüne çıkarılacağı belirtildi...

2 yorum:

Reyes dedi ki...

bu sene maçları takip edemiyorum ama geçen sene igin en iyi top oynayan takımı Litex Lovechti.Fakat hak ettikleri yerde değildi.. bu sen puan durumuna baktığımda Litex maç eksiği ile 3.cü sırada..Bu istikrarı bi süre daha sürdürse Litex bu sene şampiyon olur.

Reyes dedi ki...

Ето имената и на играчите : Давид Да Силва, Иван Караджов, Йордан Тодоров, Павел Виданов, Кирил Котев, Иван Иванов, Маркиньос, Тодор Тимонов, Светослав Петров.


Son dakika haberi olarak da Penev 9 futbolcuyu kadro dışı bırakmış.

Blog Widget by LinkWithin