12 Kasım 2009 Perşembe

Mutfak Muhabbetleri



En sevdiğim işlerden biridir mutfakta televizyon izlemek, özellikle yemek yerken göz ucuyla televizyonu izlemek ya da hiç izlememek sadece sesini duymak, ama en güzeli mutfak masasında elde bira 37 ekranda maç izlemek... Farklı bir çeşit fetişizm olsa gerek bu duygu, LCDler, HDler dururken, bu ortamı tercih etmek, ama zaten biz eski açık tribünü kapalı tribüne tercih etmedik mi sevdamızın peşinde koşarken... Neyse efendim konumuza geleceksek, blog alemlerinde son günlerde moda olan röportajlar serisine u/M olarak biz de katılmak niyeti güdüyoruz, zaten konunun başlığı da aceto'nun Kış Söyleşileri'nden alıntı... Bir çok blog medyanın görünen yüzleri ile röportajlar yaparken, biz yine arka planda kalanları sahneye çıkarmak amacı güttük ve bu işin "mutfağındakilerle muhabbet" yapmayı amaçladık zira ilk konuğumuz NTVSpor'dan Onur Erdem olacaktır... Daha sonra kendilerinin de zamanı uygun oldukça Orkun Yeşim, Özgür Buzbaş, Hakan Gündoğar, Emek Ege, Caner Eler, Irmak Kazuk ve diğer emekçi arkadaşlarla sohbetler yapmayı umuyoruz...
Bizler NTV Spor'daki Spor Servisi ve Yenilsen De Yensen de gibi benim favori programlarıma emeği oldukça fazla olan Onur Erdem'e röportajda sorulacak soruları hazırladık bile ama sizin de sormak istedikleriniz varsa yorum bölümüne yazabilirsiniz... Buyurun bakalım...

8 yorum:

sembolist dedi ki...

NTV'nin bu kadar fenerbahçe yorumcusnu(demirkol,dilmen vb) ön plana çıkarması sizce doğru mu?
2)Bir efsane kadro say desek hangi kadroyu sayar?

Oski dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Galatasaray fanatikliğini işine ne kadar yansıtıyor? Spor servisinde ön plana çıkan haberlerin, köşe yazılarının seçiminde tarafsız olduğuna inanıyor mu? Yayınlanacak fotoğrafları seçerken arkadaşlarının bloglarını mı tercih eder hep? İşini tamamiyle tarafsız olarak herkese eşit mesafede yaptığı söylenebilir mi?
Ercan Saatçi mevzusu hakkındaki düşünceleri? Bir medya mensubu olarak kendisinin küfür kayıtları ortaya çıkarsa ne yapardı?

Adsız dedi ki...

ntvspor'a geçiş hikayesi

inönü cehennemi dedi ki...

en çok hangi takımn seviyor xd

Sencer Yücel dedi ki...

Futbol oynamayı seviyor mu?
Hangi mevkide oynuyor?
En son yaptığı maçın skoru?

Caimanes dedi ki...

1-Yenilsende Yensende programına katılmak için neler yapmak gerekir?Ben bir Bursaspor taraftarı olarak ve tanıdığım bir çok blog yazarı bu programa katılmayı çok istiyor?Neler yapmalıyız?

2-İstanbul takımlarına karşılık Bursaspor,Kayseri,Ankaragücü,Eskişehir gibi takımlarında programlarda konuşulması hakkında ne düşünüyor..

www.futbolunaskerleri.blogspot.com

tierra dedi ki...

Hangisi daha zor? Orkun'a futbol öğretmek mi? Maymuna konuşmayı öğretmek mi? :)

Blog Widget by LinkWithin