13 Kasım 2009 Cuma

Vassel'in Bavulları






"Kalbim burada kalıp taraftarlar için oynamak istiyor ama bütün eşyalaraım bavullarda toplanık şu anda ve acaba ülkeme dönsem mi diye de düşünüyorum. Umarım birileri bana burdaki durumu anlatır ve sorun çözülür, zira konuştukları dili bilmiyorum ve etrafımda olan bitenden habersizim."

Darius Vassel
Ankaragücü Futbol takımı oyuncusu

Kaldığı otelin ücreti kulüp tarafından ödenmeyince, otelden atılması sonrası
<

3 yorum:

SsemihH dedi ki...

rezilliğin bu kadarı.
bu gökçeklerin hepsimi böyle hayasız yahu.
hadi hikmet karamana kafayı taktın ulan senin kıytırık anadolu kulübüne darius vassel gibi bir adam gelmiş. şu adama hiçmi değer vermiyorsunuz yahu. hayır bu adamın bu ülkede bir anadolu takımında oynaması bu ülkeye gelecek diğer oyuncular içinde büyük bir referans olacak ama şu durum itibariyle inşallah darius vassel'den kimse bu ülke hakkında referans istemez.

REZİLLİK RESMEN REZİLLİK!!!!

Sinan Kolat dedi ki...

adam elinde gitarı otelden ayrılıyo
futbolcular genelde en fazla tavla veya PS oynarlar, gitar çalmasını baya takdir ettim

WarBlood dedi ki...

Bu adamların Türk Futbolundan aforoz edilmesi lazım,hatta Türkiye'den yok olmalılar.Yazıktır yahu,sen İngiltere milli takımında oynamış,premier lig deneyimi olan yıldız bir adamı Türkiye'ye getirilmiş(hoş onlar getirmedi Wassel'i),sonra olanlara bak.Bu durumu gören bir oyuncu Türkiye'ye gelmek istermi bidaha?Ankaragücü takımının şu anki hali,Türk Futbolu adına utanç vericidir.

Blog Widget by LinkWithin