9 Nisan 2010 Cuma

Büyük Galatasaray Taraftarına

ultrAslan Bağımsız Taraftar Oluşumu

BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI !

Bu hafta oynanacak olan Galatasaray’ımız – Diyarbakırspor Turkcell Süperlig 29.Hafta mücadelesinde her zamanki gibi yine tribünlerdeki yerimizi alacağız.

Bizler, haftalardır alınan kötü sonuçlara rağmen çok sevdiğimiz Arma’nın yanında olmaya devam ettik.Yeri geldiğinde futbolcularımıza tepkilerimizi, Galatasaray kültürüne yakışır bir şekilde gösterdik.Aynı zamanda Arma’nın hakkının verilmesine ve Galatasaray Ruhu’nun bilincinde olarak mücadele edilmesine dikkat çektik.

Bu vesileyle Pazar günkü maçta da Arma’nın hakkını vermesi gereken oyuncularımızın dikkatini bir kez daha çekmek amacıyla, karşılaşmanın başlama vuruşundan itibaren 5 dakika boyunca sessiz bir şekilde protesto ederek tepkimizi göstereceğiz.

Unutulmamalıdır ki; Başarılar gelip geçicidir ancak Galatasaray ve Galatasaraylılık Ruhu her daim kalıcıdır.Bu protestomuzun amacı da bu bilincin ve mücadelenin sahaya en iyi şekilde yansıtılması içindir.

Saygılarımızla

Yaşasın GALATASARAY !
Yaşasın Bağımsız ultrAslan !

5 yorum:

Efe Yılmaz dedi ki...

ultraaslan bu maçtan önce takımı protesto etmektense, fenerbahçe maçında takımına ve tribününe sahip çıksaydı. orjinde ,sokaklarda içip,haybeden bağırcağına, deplasman tribününden daha fazla ses çıkarsaydı keşke. ama olmaz tabi. biletlerini karaborsa satmak varken, niçin tribünde dursunki.

ultras/Movement dedi ki...

ultrAslan kelimesi öyle bir hal aldı artık sadece belirli bir kesmi nitelendirir durumda.
Oysa uA bütün Galatasaray taraftarını kapsamakta...
En azından kurulduğunda böyleydi, ve aksi bir karar alındığını duymadım...

A dedi ki...

Bir Galatasaraylı olarak bu tavrı desteklemem mümkün değil. İçerideki maçların bir kısmında ama özellikle Fenerbahçe maçında ve neredeyse tüm deplasmanlarda taraftar ne yaptı ki futbolcuyu protesto etme hakkını kendinde görüyor?

Bu yapılacağına hocayı destekleyelim de adam sezon sonu feshetme hakkını kullanıp çekip gitmesin. O saatten sonra bağırmaktan desibel rekoru da kırsak farketmeyecek çünkü; bi 10 seneyi daha çöpe attıktan sonra..

Efe Yılmaz dedi ki...

iyi o zaman, o taraftarlar içinde,fenerbahçe maçında kapalıda,eski açıkta ve numaralı tribünde olanlar, yüzsüzlük yapıpta birde takımı protesto etmesin

Adsız dedi ki...

ua hiçbir zaman tüm gs taraftarını kapsamadı. hiçbir gruba ait olmayan bir gs taraftarı olarak ua'nın neden bu kadar antipatik bulunduğunu anlamak için azcık kafanızı zorlamanız yeterli. 14-15 yaşındaki tıfılların ağızlarında sigara bağırın ulan diye fırça çekişleri, i love you hagi dedik diye üzerimize tokmak fırlatmalar, stada ua imzasız hiçbir pankartın asılamaması, tgezahüratlarda ultraslan ultraslan diye bağırttırılması, genel olarak vasat ötesi kötü tribün performansları -koreografiler hariç, sezarın hakkı sezara, ve de nevizade geceleri-

bence topçular 5 dakka oynamasınlar ua'yı protesto etmek için. olan her türlü gerçek gsliye oluyor...

Blog Widget by LinkWithin