16 Nisan 2010 Cuma

Elveda Sami Yen

Foto:Alpaslan Dikmen

Ne maçlar yaşandı
Dünya cehennemi burada tanıdı
Elveda SAMİ YEN!

Bir gün geri döneceğiz yeniden diye bitiyordu beste Sami Yen'den Olimpiyat stadına taşındığımız dönemde... Artık son mısrası söylenmeyecek bu tezahüratın, biz de Sami Yen'e dönemeyeceğiz artık, yerine yüksek yüksek plazalar dikilecek, alışveriş merkezleri yapılacak, biz her Mecidiyeköy'den geçişimizde "cehennemi" anarken, yeni nesil tarihin yapıldığı o bölgede "kız tavlamakla" meşgül olacak..

Ali Sami Yen Stadyumu arsasının satışında en yüksek teklifi 416 milyon 500 bin lira ile Nurol-Aşçıoğlu Ortak Girişim Grubu verdi.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), daha önce Seyrantepe Spor Kompleksi projesi ile birlikte değerlendirdiğiAli Sami Yen Stadı'nın arazisini, Seyrantepe'de yaşanan gelişmelerden sonra tek başına ihaleye çıkardı.

Ali Sami Yen Stadı'nın arazisinin satışına ilişkin ihaleye Nurol-Aşçıoğlu Ortak Girişim Grubu ve Özyazıcı İnşaat katıldı.

Açık artırmada minimum artırım miktarı 250 bin lira olarak belirlendi. Açık artırmanın başında iki grup da hızlı teklifler sundu ancak bedel 416 milyon 250 bine geldiğinde Nurol-Aşçıoğlu Ortak Girişim Grubu mola aldı.

1 yorum:

blanka dedi ki...

açık arttırmayı canlı izledim. canımdan,kanımdan bir parçanın satılışını izledim. çok acıydı.

Blog Widget by LinkWithin