16 Ağustos 2011 Salı

Aslanlar Sezonu Açtı


Özlemiştik kendilerini. Harika ve hikayelerle süslü epik bir sezondan sonra tatillerini yapıp yorgunluklarını attı oyuncularımız. Yazın bizim açımızdan çok hareketli geçti. Transferlerle ve yeni yapılanmayla ilgili ayrıca bir sezon değerlendirmesi yapacağız. Hamle açısından geçen olumlu 2 aylık dönemden sonra açıkçası heyecanla bekliyorduk yeni sezonu. Sezon açılışına milli takımlarında bulunan oyuncularımız Ender, Furkan, Andric, Songaila ve Lakovic katılamadılar. Ayrıca yine yeni transferimiz genç oyuncu Doğukan Sönmez'de izinli olduğu için yer almadı. Bunların dışında yeni transferler Jamon Gordon ve Cevher Özer, sezonun ilk antrenmanında yer aldı.


Yeni yüzleri takımda görmenin güzelliği dışında yeni gelişmeler de yaşandı geçen süre zarfında. Cafe Crown ile yapılan isim sponsorluğu bitti ve bir çok kurumun isim sponsorluğu için teklifde bulunduğu dile getirildi. Ancak şimdilik herhengi bir kurumsal anlaşma yapılmış değil. Benim temennim ismin bu şekilde kalması ancak sponsor spor çağının en önemli unsuru. Dolayısıyla yeni bir sözleşmeye imza atılacağını düşünüyorum. Ayrıca yeni forma sponsorumuz kulübün Adidas ile sözleşmesi bittiği için Basketbol'da(voleybolda da) Ünlü italyan Errea markası oldu. Bize yeni sezonda bol şans getirmelerini diliyorum. Bunların dışında Maçlarımız yine adeta mademiz olan ve bizi fazlasıyla yansıttığını ve bütünleştiğimizi düşündüğüm Abdi İpekçi Arena'da oynanacak. Antrenmanlarımız da yine Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Geride bıraktığımız sezon her açıdan takımımız açısından olağanüstüydü. Herkes yeni sezonu merak ediyor haliyle. Galatasaray geçtiğimiz sezon karakter olarak çıtayı en yükseğe koydu. Bu sezon için sorulacak en kritik soru bence o karakteri tekrar yakalayıp yakalamamak oalcaktır. Çünkü kadro, kağıt üstünde zaten üst düzey. Şampiyonluk ve başarılarla süslü bir sezon olması dileğiyle...




1 yorum:

ultras/Movement dedi ki...

Başarılar Oktay hoca ve aslanlarına...

Blog Widget by LinkWithin