20 Ağustos 2011 Cumartesi

Dimitar Ivankov Chernomorets'te

Anorthosis Famagusta takımından ayrıldıktan sonra Bulgaristan’a dönen ve Chernomorets Burgas tesislerinde birkaç gündür formunu korumak için idmanlarını devam ettiren Bursaspor’un eski kalecisi Dimitar Ivankov, mavi-beyazlı kulubun web sitesine bazı açıklamalarda bulunmuş, u/M okurları için biz de çevirdik röportajı:

Muhabir: Birkaç gündür Chernomorets tesislerinde idmanlara çıkıyorsun, kulüp hakkındaki izlenimlerin nelerdir?
Ivankov: Kulübün tesislerini çok beğendim, çalışmak için mükemmel bir ortam ve uygun şartlar var. Ayrıca genç ve istekli bir takım da görüyorum ki ligde başarılı işler yapabilirler bu sene.
Muhabir:Son olarak Kıbrıs’ta oynadın, oradaki tesisler nasıl? Bildiğin üzere Bulgaristan’da bu konuda sıkıntılarımız var.
Ivankov:Evet, tesis konusu Bulgar futbolunun eksilerindedir. Hepimiz biliyoruz ki genç yetenekler için antrenman yapacak yerler olmazsa olmazlardandır ve bu eksiklik ulusal takımı da etkilemektedir. Bununla birlikte, yine de şansımıza Chernomorets gibi takımlar var ki, Bulgar futboluna mükemmel imkanlar sunmaktalar.
Muhabir:Yeni onarımdan sonra Lazur stadını gördüğünü düşünüyorum?
Ivankov: Evet, orası Bulgaristan’daki birkaç yeni staddan birisi. Bulgaristan standartlarına göre oldukça iyi bir yer ve futbol maçı seyretmek isteyenler adına her türlü imkan ve olanaklar düşünülmüş.
Muhabir: Bir gün Chernomorets’in mavi formasını giyme arzun ve şansın var mı?
Ivankov: Hayır. Ben Bulgaristan’da sadece Levski takımında oynarım zira kalbimdeki tek takım da Levski…

2 yorum:

muyek dedi ki...

nerden nereye :) Sampiyonlar Liginde oynarken 1 yil once simdi Burgaz'da antremana cik.

Su adami neden bir Anadolu takimi almaz hayret ederim. Van Der Sarin Bulgaristan subesi.

Ultra dostum levski alicak mi yoksa acikta mi kalicak bu sene ?

ultras/Movement dedi ki...

Bulgar basını piyasa yapmaya çalışıyor Ivankov'a ama Levski kanadından henüz böyle bir açıklama yok. Ivankov da artık futbolu bırakma hazırlıklarında, ama kariyerinin son demlerinde iyi bir teklif gelirse de değerlenedirecek, zaten bundan Chernomorets tesislerinde idmanlara devam ediyor. Baklım göreceğiz ne olacak...

Blog Widget by LinkWithin