9 Ağustos 2011 Salı

Kolombiya'da Öyle,Bizde Böyle

Cumartesi sabahı bar çıkışında kendisinin milli takımı iyi yönetemediğini söyleyen bir kadınla girdiği söz dalaşı sonrası, sinirlerine hakim olamayarak tartıştığı kadını tokatlayan Kolombiya Milli Takım çalıştırıcısı Hernan Dario Gomez, yaptığı davranıştan dolayı bütün kadınlardan özür diledikten sonra görevini bırakırken, aynı gün ise ne yazık ki bizim memlekette antrenman sonrası evine gitmek üzere bindiği otobüste şort giydiği için genç bir voleybolcu kızımız sille tokat dövülüyordu...

2 yorum:

onurkarakose dedi ki...

?? nasil yani? bu, iyi bir ornek mi? hiddink, (hadi turklerden gidelim; fatih terim mesela) bir kadin gazeteciyi tokatlasa, daha iyi mi olacakti?

bu yorumdan, otobuste kiza vuran hayvana destek verdigimi dusunenlere, o hayvanla issiz bir adada, uzun bir hayat diliyorum..

ultras/Movement dedi ki...

Bir kadına tokat attığı için şan-şöhret-mevki tanımadan bir kişi ülkesinden gelen tepkiler üzerine görevinden alınabiliyor Kolombiya'da.
Bizde ise gencecik kıza sırf şort giydiği için tokat atan bir hayvan elini kolunu sallaya sallaya çekip gidiyor olay yerinden bir çok insanın boş bakışları arasında...

Blog Widget by LinkWithin