3 Ağustos 2011 Çarşamba

Mustafa Sarp


Yeteneklidir, yeteneksizdir, o takımı yöneten hocanın işi.
Ben taraftar olarak sahada yapılan mücadeleye bakarım, hırsa bakarım, formayı terletmesine bakarım topçunun...
Hatta kırmızı karta bakarım...
Yukardaki fotoğraf da Mustafa Sarp hakkındaki düşüncelerim için bana yeter de artar bile.
Gerisi "internet elitlerinin" işi...
Yazadursunlar...




16 yorum:

BarFly dedi ki...

Mücadeleye bakıyorsan hiç bir maçı izlememişsin demektir.

Mustafa Sarp mücadele etseydi 2 yıldır bu kadar tepki çekmezdi. Mustafa Sarp ın en büyük düşmanıyım ve tek nedeni, sahada kaçak güreşmesi, jogging yapması son 2 yılda bir faul bile yapmamasıdır.

Şu yazılan ise tam olarak demogojidir.

Silensio dedi ki...

Kardeş bence sen bırak bu blog işlerini, hiç mi maçını izlemedin bu adamın? Bi forma yırttı diye mücadeleci mi oldu bu adam, Eskort Mustafa

aksilaz dedi ki...

Sabricim yapma etme lütfen. Oyun olarak ne faydası oldu o mücadelesinin.

selaminko dedi ki...

valla sahada kosmadıktan sonra bırak yakasını yırtmasını g.tunu yırtsa umrumda değil. Her mac özellikle dikkat ettim adama acaba haksızlıkmı ediyoruz diye ama yok adam kacak guresiyor.

Adsız dedi ki...

Ya el insaf...Forma yırtıldı diye bir adama methiyeler düzüp,arkasından ağlayacaksak işimiz var..Sarp'ın forması yırtıldığı sırada,galatasarayın geleceğe yönelik beyaz sayfalarının hepsi yırtıldı farkında mıyız?Tabii ki tek başına sorumlu değil ama mücadelesinin hastasıyım diye diye üst sınıf bir orta sahadan bam + Canaya düşüp,nal topladık geçen sene.Forma yırtmasına gerek yok,bana 3-4 topu ters kanada çevirsin,bir iki gollük ara pası versin yeter.Cana'nın önündeki adama top çarptırıp,kalemizde topu çıkardığımızı da gördük,tekmeye de kafa sokuyordu hani

Adsız dedi ki...

Ben popüler bir restaurantın baş aşçısıyım. Görevim de mutfaktaki diğer elemanları en iyi şekilde yönlendirmek ve eldeki malzamelerle en güzel yemeğin çıkmasını sağlamak. Restaurantın sahibi bana çok güveniyor, zaten belli bi seviyede bulunan kurumu daha yükseklere taşımamı istiyor. İşe başladığım ilk 6 ay beklentilerin üzerine çıkıyorum, müşteri memnun, patron memnun. Kısacası her şey tıkırında. Sonra bir şekilde formumu kaybediyorum. Mutfaktaki aşçılarla ters düşüyoruz sürekli; ortaya çıkan yemek hep "lezzetsiz" oluyor. Müşteri de doğal olarak memnuniyetsiz duruma geliyor ve homurdanmaya başlıyor. Restaurant git gide dibe vuruyor ve zarar ediyor. Bu sıralarda restaurant el değiştiriyor ve yeni birisi geliyor. Günler geçiyor ve değişen hiçbir şey olmuyor. Bu gerginlik içerisinde zaman zaman önlüğümü bile yırttığım oluyor. Hatta size bir şey söyliyim, mutfaktaki Kolombiyalıya sırf domatesi bana uzatmadığı için küfür ettim.

En sonunda restaurant yine el değiştirdi ve başımıza otoriter göbekli bir adam geldi.

Adsız dedi ki...

(...)

Benim yanıma geldi ve şöyle dedi: "Sizinle daha fazla çalışabileceğimizi düşünmüyorum, bu kurumu ne kadar severseniz sevin müşteriyi zehirlemenize daha fazla göz yumamam!"

Adsız dedi ki...

2 metre ötesindeki adamdan başkasına top atamaz
Şut çekme,dripling,adam eksiltme gibi işlere hiç girmez
Yan pas,geri pas,ileriye top atmaz
Yüzyılda bir gol atar
Hırsı kendinedir,doğru düzgün ikidili mücadeleye girmez,hayatımda gördüğüm en sinsi,en kaçak güreşen futbolculardan biridir
Kusura bakma da bu adama mücadeleci diyorsan otur bir düşün,yazıktır

Adsız dedi ki...

takimda gereksiz bence

Adsız dedi ki...

olmayan mücadelesini geçtim, o forma kutsaldır, ne kadar hırlanırsa hırslansın adam olan o formayı yırtmaz.

sembolist dedi ki...

Hocam sen ciddi ciddi 'mücadele' nin ne oldğunu bilmyorsun..
Yazık ya,seni boşa okumuş 2 yıldır..

bazarov dedi ki...

benim de gs formam var istersen yırtarım bu benim hırslı olduğumu mu gösterir.şu adam kadar sahada kaçak güreşen ve ekstra değil,hiç bir özelliği olmayan başka bir adam yok.sen maçları nerenle izliyorsun hakikaten çok merak ettim.

Adsız dedi ki...

internet elitleri haklılar ama bu sefer onu napıcaz?

Gökhan dedi ki...

Abi gozunu seveyim hangi mudacele ya? Orta sahada her gelen rakibe refakat eden, orta sahayi yol gecen hanina cevirip bir de 10 numara tavirlariyla oynayan bir adamdan bahsedioruz. Hani yetenegini bilipte oynasa, dili disari cikana kadar kossa tamam diyecegim ama o da degil. Gecen sene inonudeki macta yedigimiz 2. goldeki yaptigi hareket yeterlidir Mustafa Sarp'in gecen seneki oyun yapisi hakkinda bilgi sahibi olmak icin.

Adsız dedi ki...

bu adamın yaptığının adı mücadele değil göz boyamaktır. bir yıldır bu bloğu beğeniyle takip ediyorum. sizinde gözünüzü boyamış demekki. napıyım ben formasını yırttıysa? böyle sahada yürüyüpte maaşını alan adamlara yazıktır bak forması yırtılmış bi yıl daha oynasın diyerek ne kadar ilerleyebiliriz? real madrid raulu satmışsa gs mustafa sarpı tekmeyle kovsa yeridir. futbol denen oyunda demogojiye yer yok. görev süren biterse gidersin. hiçbi kulüp hiçbir oyuncunun babasının malı değil.

LaCatolica dedi ki...

Ailesi de ve kendisi gibi çok fanatik Galatasaray taraftarıdır.Futboluyla ilgili birçok eksiği olduğu da bir gerçektir fakat birkaç blogcu tarafından sürekli günah keçisi ilan edilmektedir.Bu blogcular twitter üzerinden Mustafa Sarp ile ilgili hergün durmadan küçümseyici espriler yapmaktalar.Sanki Defansif orta saha olarak Gattuso,Van Bommel gibi oyuncuları dünya futboluna biz kazandırdık da Mustafa Sarp beğenilmiyor.Hangi türk orta saha oyuncusu herhangi bir avrupa takımı tarafından izleniyor ve isteniyor.Kendi ligimizde oluşturduğumuz düzende kimisi asıyoruz kimisini göklere çıkarıyoruz.

Blog Widget by LinkWithin