11 Ağustos 2011 Perşembe

Terbiyesizliğin Kaptanı


Dün Emre kendilerine "kol" yapınca Milli Takım kaptanına "saydıran"basın, bugün taraftara saydırıyor...
Dün dündür, bugün bugündür mü yoksa?

Buyurun Mehmet Demirkol'un yazısına...

Terbiyesizliğin kaptanı
O terbiyesiz adam 27 yaşında. 11 yıldır uluslararası arenada. 2 büyük ligde oynadı. 44 kez A Milli. İsviçre maçında rakip kovalayan, İngiltere'de hakkında ırkçılık soruşturması açılan, nihayet sahada milli formayla ve kaptanlık bandıyla hareket çeken adam benim milli takımımın kaptanı. Özür dilemiş. Tıpkı TSYD'nin açıklamasındaki gibi ben de kabul etmiyorum.
Eğer bu ahlak yoksunu adam, bir daha milli takım forması giyerse, onu çağıran da bu suça, bu terbiyesizliğe ortak olacak. Eğer bu adama bir ceza verilmez üstüne de prim alırsa bu ahlak yoksunluğunu federasyon da üstüne alacak. Ya maçı kaybetseydik ne olacaktı? Kime çekecekti o hareketi, koridorda Macar mı kovalayacaktı? Yoksa mixed zone'da muhabir mi dövecekti? Onu İngiltere'de buradakinden 5 kat fazla eleştiriyorlar. Yapabilecek mi oradaki basına aynı şeyi? Bekliyorum. Bir gün oynarsa görürüz herhalde.
Mehmet Demirkol
Spor yazarı
14.09.2007

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Eeee, sen de Emre o zaman o hareketi basına yapınca iyi oldu bu kolpacılara diyordun.

kafsinkaf dedi ki...

Bu adamın hala pişkin pişkin ortalarda gezebildiğine inanamıyorum.Sahada görmeye tahammül edemezken birde milli takım üstüne kaptanlığı verdiler tam oldu.Futbolun çirkinliği,pisliği oynarken hepsini kullanıyor.Her platformda vurguladığı fenerbahçeliliğini heryerde gösteriyor.

Adsız dedi ki...

açık konuşalım da yapılan asıl terbiyesizliği savunuyor musunuz savunmuyor musunuz görelim.

Adsız dedi ki...

abı haklısında ama milli macta olmaması gerek bır olay bence senın futbol bılgın cok saglam abı sen hıc boyle bır olayı gordunmu mıllı takımının kaptanı penaltı atarken ıslıklayan ?

Harun dedi ki...

dünkü hareketi savunmaktır bu yazı..ama oturun sakin sakin düşünün siz emreyi bunun içinmi ıslıkladınız ? kaç taraftar emreyi ıslıklarken bu yazdıklarınızı düşündü? taraftar mehmet demirkolumu savundu ? hayır direk fenerbahçeyle bağlantısı vardı..ayıptır..HER NE OLURSA OLSUN kendi milli formasını giydiği futbolcuyu kimse ıslıklayamaz..ama doğru ya bu taraftar BÜYÜK KAPTAN ardayıda ıslıklamadı mı ?

Shareef dedi ki...

Milli maçta ki rezilliği savunan siz ve sizin gibilere bunlar müstehak... Dikkat edin Emre'ler Arda'lar Hakanlar, Ergünler hep uzaklaştı takımınızdan.. Çünkü bu maçta o ıslıkları savunan sizin gibiler maksimum bunu hakediyorsunuz.. En sonunda oturup birbirinizi yuhlayacaksınız.. Acıklı bir hal

Blog Widget by LinkWithin